SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milli İttifak' Seçim Bürosu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:42
'Milli İttifak' Seçim Bürosu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

SP ve BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın Kışla Caddesi'ndeki seçim bürosu törenle açıldı.

Açılışa ilişkin basın bülteni şöyle:

"7 Haziran seçimlerinin en güçlü ittifaklarından biri olarak görülen Milli İttifak’ın Malatya’daki seçim bürosu Kışla Caddesi’nde büyük bir katılım ile açıldı.

Seçimlere ittifak yaprak girme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin Malatya’daki seçim bürosu Kışla Caddesi üzerinde coşkulu bir kalabalığın katılımı ile açıldı. Açılışa çok sayıda partilinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek “Önümüzde bir seçim var. 4 yıl boyunca ülkemizi yönetecek insanları seçeceğiz. Her seçim önemli ama bu seçim daha önemli çünkü ülkemiz bölünmeye gidiyor. Güneydoğuda paralel bir devlet kuruldu. Ülkemiz Cumhurbaşkanının sözü ile ekonomik krize girdi. Ülkemizde ahlak bozuldu. Bu ortamda bir seçim yapacağız, bu seçimde gerçekten Türkiye İslam âlemi ve Müslüman ülkeler için çok önemli” dedi.Daha sonra söz alan Milletvekili adayı Av. Sema Altuntaş ise destur olarak ülkeyi Müslüman gibi yönetmek için talip olduklarını belirterek “Kul hakkı yemeden ayrıştırmadan yönetime talip olduk. Biz hala aydınlatılmayan şehit Muhsin Yazıcıoğlu davasını aydınlatmak için talip olduk. Biz emeklinin rica ile zam istemediği bir yönetime talip olduk” dedi.Saadet Partili 1. Sıra Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı’da her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimlerin çok daha önemli olduğunu vurguladı. 7 Haziran seçimlerine 19 partinin katıldığını anımsatan Marasalı, “Bu seçime 19 parti giriyor ama bakıldığında 2 farklı fikir çarpışıyor. Bir tarafta üretim ekonomisini savunan Milli Görüş Saadet Partisi yani milli ittifak diğer tarafta tüketim ekonomisini savunan kirli ittifak yani diğerleri. Bir tarafta AB diyen kirli ittifak bir tarafta İslam birliği diyen Milli ittifak” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin geçmişinde en ufak bir şaibe olmadığını belirten Marasalı, ülkenin kurtuluş için önünde bir şans olduğunu ve 7 Haziran’da milli görüş kadrolarının iktidara gelmesi ile bu düzenin değişeceğini dile getirdi. Ülkenin ekonomik ve siyasi politikalarının çöktüğünü savunan Marasalı, çözümün ise sadece Milli İttifak’ta olduğunu söyledi ve 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosu kurdele kesimi ile hizmete girdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız