SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Maç Arasını En İyi Şekilde Değerlendireceğiz"

0
Güncellendi - 2017-08-29 02:02:00
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerini gidermiş bir takım olarak mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Lig’de hafta sonu oynadıkları Antalyaspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Ravcı, kazanmak istedikleri karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak önemli bir puan aldıklarını söyledi.

“MÜCADELEDEN SON DERECE MEMNUNUZ”

Ligin üçüncü haftasında Antalyaspor ile sahalarında 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatan Ravcı, “Kazanmak için sahaya çıktığımız bir karşılaşmaydı. Takımımız maçın başından sonuna kadar iyi mücadele etti ve maçı bırakmadı. Sahadan galibiyetle de ayrılabilirdik ama olmadı. Kaçan galibiyet bizi üzse de, oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunuz” dedi.

“TARAFTARLAR 12’NCİ GÜCÜMÜZ”

Taraftarların her zaman 12’nci güç olarak yanlarında olduğunu dile getiren Ravcı, Antalyaspor karşılaşmasında stadı doldurup, takıma 90 dakika boyunca destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Malatya İnönü Stadı’na en iyi şekilde veda ettiklerini aktaran Ravcı, “Antalyaspor karşılaşmasında taraftarımızla bu sezon ilk kez buluştuk. Muhteşem bir atmosfer vardı. Maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takıma büyük destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu karşılaşma aynı zamanda İnönü Stadı’na veda maçı niteliği de taşıyor. Bu anlamda da alınan puan büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

“HAKEMLERDEN DİKKATLİ VE ADİL OLMALARINI İSTİYORUZ”

Ravcı, ligin ilk haftalarında hakem hatalarının canlarını yaktığına dikkat çekerek, “Bugüne kadar hakemler hakkında pek konuşmadık ama ligin son 2 haftasında yapılan 2 kritik hata canımızı yaktı. Hakemlerde insan hata yapabilir diyoruz ama Demir Grup Sivasspor maçında faul gerekçesiyle verilmeyen golümüz, Antalyaspor karşılaşmasında net penaltı pozisyonunun es geçilmesi bizleri çok üzdü. Bundan sonraki süreçte hakemlerimizin hem bizim hem de takımlar için adil kararlar vermesini bekliyoruz” dedi.

“ARAYI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Ravcı, lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Lige verilen milli araya puanla girmek bizim adımıza sevindirici. Bu araya mutlu bir şekilde girdik. Önümüzde uzun bir zaman var. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızın hazır hale gelmesi ve eksiklerimizi giderme adına bu ara ilaç oldu. Aslında her takım açısından bu ara büyük önem taşıyor. Ligde geride kalan 3 haftalık süreçte eksiklerimizi iyi gördük. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek, eksiklerimizi gidereceğiz. Her geçen gün daha iyi hale geleceğiz.”

“TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ravcı, “Transferde görüştüğümüz ve beklemede olduğumuz oyuncular var. Yönetimimiz lige verilen arada transfer çalışmalarını noktalamak istiyor. Bu anlamda çalışmalar devam ediyor. Kadromuza katılacak yeni isimlerle birlikte daha güçlü hale geleceğiz” diye konuştu.

Ravcı, Antalyaspor ile oynadıkları karşılaşma sonrası takımın Malatya’da çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurban Bayramı arifesine kadar takımımız Malatya’da çalışmalarını sürdürecek. Ardından verilecek 3 günlük bayram izninin ardından ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüreceğiz.”

Ravcı, yeni transferler Sadio Diallo’nun Gine, golcü oyuncu Khalid Boutaib’in ise Fas Milli Takımı’na davet edildiklerini ifade ederek, bu oyuncuların kamplarına katılmak üzere Malatya’dan ayrıldıklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız