SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Alt Yapısı İçin Toplantı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) milli takımlar alt yapı teknik sorumluları, Malatya'daki toplantıda bölgedeki futbol adamlarıyla bir araya geldi.

TFF'nin Malatya Bölge Müdürlüğü'nün ev sahipliği ile Altın Kayısı Oteli'nde düzenlenen toplantıda, genç milli takımın yol haritasını paylaşmak ve bilgi alış verişini sağlama projesi kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, TFF Malatya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı illerdeki profesyonel takımların alt yapı teknik sorumluları da katıldı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Genç Milli Takımlar antrenörlerinden Abdullah Ercan, Türk futboluna yeni ve kaliteli oyuncu bulmak için Anadolu'da toplantılar düzenlendiğini belirterek, "Türk futbolu şu an iyi yerde değil. Ama böyle sürecek anlamına da gelmiyor. Yavaş yavaş toparlanacağız. Şu an Türk futbolu çok iyi diyemem" diye konuştu.

Genç Milli Takım antrenörlerinden Hami Mandıralı ise, yetenekli oyuncuları milli takıma kazandırıp ülke futbolunu kalkındırmak için toplantı yaptıklarını belirterek bu toplantı ve görüşmeler sonunda başarılı futbolcuları Türk futboluna kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Genç Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Ali Kemal Demirci de, Genç Milli Takım'a genelde 6 takımdan futbolcu aldıklarını hatırlatarak, "Bir bakıyorsunuz bu 6 takım içinde yer alan Trabzonspor ve Beşiktaş'dan beklediğimiz ve ümit ettiğimiz kalitede futbolcular yok. Bir bakıyorsunuz, Malatya ve Elazığ gibi Anadolu'da ve diğer illerden genç yetenekler çıkabiliyor. Bunları yakalamak için buralardayız" ifadelerini kullandı.

AKIN'A ZİYARET..
Bu arada Türk futbolunda genç yeteneklerin ortaya çıkartılması ve alt yapı sorunlarının çözümü için Malatya’ya gelen Türkiye Genç Milli Takımlar Teknik Direktörü ve Antrenör’leri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.

Türk futbolunda kaliteyi yükseltmek ve başarılı sporcuların yetişmesinde alt yapı yapılanması amacıyla Malatya’ya geldiklerini belirten Türkiye Genç Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Ali Kemal Denizci “Malatya büyük potansiyeli olan bir şehir, futbolu çok seven bir kent. Bu konular ile ilgili Malatya da 2 bölge sorumlusu antrenörümüz var. Fakat biz bu çalışmayı tabana yayarak, gelişmeleri, izlenimleri yerinde görmek istedik ve bu nedenle Malatya’ya geldik” dedi.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise, Türk futbolunda önemli işlere imza atmış, başarıdan başarıya koşmuş futbol adamlarını Malatya’da görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Hayatlarının önemli bir kısmını Türk futboluna ayırmış Teknik Direktör ve antrenörlerimiz Malatya futboluna ve Türk futboluna önemli hizmetler üreteceklerdir. Hocalarımızın bu bilgi birikimlerinden ne kadar faydalanırsak, Malatya sporu ve futbolu daha ileriye gidecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız