SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Takım Hocası da İzledi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:54:06
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınları Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, tek amaçlarının Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nü üst liglere taşımak olduğunu söyledi.

Kılıçaslan Yıldızspor ile oynadıkları zorlu karşılaşmayı 2-1 kazanarak, liderlik koltuğuna oturduklarını ifade eden Çelebi, "Karşılaşma zorlu geçti. Tabi en başından beri mücadelenin zorlu geçeceğini biliyorduk. Büyük paralar harcayan, 8 oyuncusu dışarıdan gelen bir takımla karşı karşıya geldik. Ama bizimde kalitemiz belli. 4 yıldır yaptığımız çalışmaların karşılığını alacağımızı biliyorduk. Güzel bir maç oldu. İlk yarı biraz tutuktuk ama ikinci yarı oyuna ağırlığımızı koyduk ve galip gelmesini bildik" dedi.

Çelebi, tek amaçlarının Malatya'yı kadın futbolunda üst liglere taşımak olduğunu kaydederek, "İyi bir sponsor bulursak daha iyi olacak. İki tane anlaştığımız milli sporcu var. Bize gelmek için can atıyorlar. Bütçemiz uygun olurda onları alırsak, Malatya'yı kadınlar liginde bir üst lige taşırız" ifadelerini kullandı. 

"Milli Takıma sporcu kazandırmak istiyoruz"

Türkiye Kadın Milli Takım Antrenörü'nün de karşılaşmalarını izlemek amacıyla Malatya'ya geldiğini anımsatan Çelebi, "Hafta sonu Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor ile sahamızda oynadığımız karşılaşmayı Türkiye Kadın Milli Takım Antrenörü de izledi. Altyapısı olan bir takımız. Daha önceki bir karşılaşmamızı da U-17 Milli Takım Antrenörü izlemişti. Milli Takımın hocası da kızlarımızı izlemek için geldi. Şuanda izledikleri 2-3 oyuncumuz var. Sporcularımızı milli takıma kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Çelebi, kongrelerinin çoğunluk sağlanamadığı için ertelendiğini ve 26 Aralık Cumartesi günü kongrelerini yapacaklarını kaydetti.

Çelebi, başkanlık koltuğunda gözlerinin olmadığını ifade ederek, el ele verip çalışabilecekleri kişiler yönetime alıp, takımı iyi yerlere getirmek istediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız