SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milli Takım' İçin EYMS'ye Sıcak Bakıyor

0
Güncellendi - 2018-01-18 01:07:33
'Milli Takım' İçin EYMS'ye Sıcak Bakıyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü Nijeryalı forvet Olarenwaju Kayode için Fransa 1.Lig ekibi Amiens’in de devrede olduğu öğrenildi. Kayode’nin Nijerya Milli Takımı’nın formasını giyebilmek için düzenli oynayacağı bir kulüple anlaşma yapmak istediği kaydedildi.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında Manchester City’in futbolcusu olan 24 yaşındaki Olarenwaju Kayode’yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibiyle 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi bulunan ve İspanya ekibi Girona’da forma giyen Nijeryalı forvet için Fransız ekini Amiens’in de devrede olduğu belirtildi.

Olarenwaju Kayode’nin Evkur Yeni Malatyaspor’un teklifine daha sıcak baktığı için Amiens’in teklifini reddettiği iddia ediliyor. Rusya'daki Dünya Kupasında Nijerya Milli Takımı’nın formasını giyebilmek için düzenli olarak oyun oynayabileceği bir kulüp arayan Olarenwaju Kayode’nin Evkur Yeni Malatyaspor’a daha yakın olduğu öğrenildi. 23 Mart 2017’den itibaren Nijerya A Milli Takımı’na katılan ve 3 kez milli formayı giyen Olarenwaju Kayode, Nijerya U17, Nijerya U20 ve Nijerya U23 Milli Takımlarında da oynadı.

Nijeryalı 24 yaşındaki Olarenwaju Kayode, santrafor mevkiinin yanı sıra sol ve sağ kanatta da oynayabiliyor. FK Austria Wien formasıyla 85 karşılaşmada 37 gol atıp, 18 asist yapan Kayode, Girona formasıyla 12 karşılaşmada 384 dakika görev aldı ve 2 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    36 lık oyunculara göre çok daha iyi bir transfer olur.Daha uzun vadede takıma faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (6 yıl önce)
    Bu adamı bırakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Şayet transferi gerçekleşirse süper olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bizim AZUBİKE nin hemşerisi.takım arkadaşı milli takımdan kaptanlığını yaptığı adamı değilmi getirsin işte başka söze gerek varmı..........
    0
    0
    Yanıtla