SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Kampı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:02:13
Milli Takım Kampı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Masa Tenisi Milli Takım Kampında antrenman yapan sporcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 02 - 15 Ağustos 2015 tarihleri arasında Malatya Yakınca Spor Salonu’n da yapılan Yıldızlar Kız - Erkek Masa Tenisi Milli Takım Kampını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ile Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel ziyaret etti.

Milli Takım Kampında antrenman yapan sporculara İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı baklava ikramında bulundu. Milli Sporcularla tek tek ilgilenen İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, kampta bulunan sporculara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Fındıklı, “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sayın Oktay Çimen’e ve Teknik Kuruluna Yıldızlar Kız - Erkek Milli Takım Kampını Malatya’ya vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimizden geçireceğiniz süreç içinde umarım Malatya’dan memnun kalırsınız. Malatya’da geçireceğiniz süreç içerisinde her türlü desteği sizlere vereceğiz. Her türlü sorununuzda yanınızda olacağız. Milli Takım Kampında ve önünüzdeki spor hayatınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Yakınca Spor Salonu’nda yapılan Masa Tenisi Yıldızlar Kız - Erkek Milli Takım Kampına Malatya’dan Alican Şeker, Arda Mecit Genç, Uğur Bayer, Eray Akbaş sporcu olarak Miraç Kahraman, Sedef Kahraman, Mehmet Kalkan Antrenör olarak, İl Müdürlüğü Kadrolu Masa Tenisi Antrenörü Ömer Tekin ise Kamp Müdürü olarak Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından görevlendirildi. Kampa toplamda 37 Sporcu, 3 Antrenör ve 1 Kamp Müdürü katılıyor.

Yıldızlar Kız - Erkek Milli Takım Kampının sona ermesinin ardından Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Minikler Milli Takım Kampının da Malatya’da gerçekleştirileceğini belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız