SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Kampı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:09:14
Milli Takım Kampı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan hokey milli takım kampı, Malatya'da yapıldı. 
     
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 5-8 Temmuz 2012 tarihlerinde Fransa'nın Chatenay kentinde düzenlenecek Erkekler 16 Yaş Altı Açık Alan Avrupa Hokey Şampiyonası'na hazırlık amacıyla gerçekleştirilen milli takım hazırlık kampı, Malatya'da yapıldı. 
     
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, hokey milli takım kampını ziyaret etti. Milli Takım Antrenörü Savaş Yılmaz'dan bilgi alan Yücel, sporcuları kutlayarak şampiyonada başarılar diledi. 
     
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, milli takım kampının Malatya'da düzenlenmesinden dolayı Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan'a teşekkür etti. 
     
Kampa katılan tüm sporculara ve antrenörlere başarılar dileyen Fındıklı, kurum olarak kamp süresince her türlü sorunun çözümü noktasında milli takımın yanında olduklarını belirtti. 
     
Malatya'daki kampı tamamlayan milli takım ekibi, kampın geri kalan bölümü için Gaziantep'e gitti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız