SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Kampına Çağırıldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:21:51
Milli Takım Kampına Çağırıldılar
A- A+ PAYLAŞ
 
Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, Malatya'dan 9 tekvandocunun milli takıma çağrıldığını söyledi. 
 
 
Turgut, yaptığı açıklamada, ""Antalya'da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda 4 sporcumuz ilk 8'e girdi. İlk 8'e giren sporcularımız, milli takım kampına çağrılıyorlar. Bunun yanında iyi performans sergileyen ancak dereceye giremeyen sporcularımızda teknik kurul tarafından milli takım kampına davet edildi. Böylelikle 9 sporcumuz milli takım kampına davet edildi. Milli takım kampına davet edilen Sinan Erdem, Selçuk Gedikli, Hüseyin Kırma, Şeyma Ezen, Talha Şengönül, Mehmet Karagözler, Ebubekir Sıddık Parlak, Ömer Gündoğan ve Alperen Şanal,7 ila 12 Şubat tarihleri arasında Antalya Kemer'de kamp yapacaklar. Daha sonrada tekrar Alanya'ya gelip, orada milli takım seçmelerine katılacaklar. Burada başarılı olan sporcularımız milli takım kadrosunda yer alacaklar. 7 ile 22 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılan yıldızlar milli takım gelişim kampına Malatya'dan 15 sporcumuz katıldı. Tekvando'da yıldızlar kategorisindeki sporcularımız bizim geleceğimizi oluşturuyor. Gelişim kampında sporcularımız, milli takım antrenörleri tarafından eğitildi. Sporcularımız tekvandoyla ilgili temel tekniklerin hepsini öğrendiler. Bunun yanında çocuklarımız antrenman becerilerini de geliştirdiler. İnşallah bu sporcularımız gelecekte hem Malatya'mızı hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecektir" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız