SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Kampına Çağrıldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:29
Milli Takım Kampına Çağrıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan 2 sporcu, İşitme Engelliler Karate Milli Takım kampına çağrıldı. 

Perşembe günü İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda başlayacak olan milli takım kampına katılacak olan Murat Can Butar ile Rıfat Onay, Altın Adamlar Spor Kulübü’nde son antrenmanlarını gerçekleştirdi. 15 gün sürecek olan milli takımda, Murat Can Burat küçüklerde, Rıfat Onay ise büyüklerde Dünya Şampiyonası'na hazırlanacak. 2 sporcu, Dünya Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde 3 milli takım kampına daha katılacak.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Karate Malatya İl Temsilcisi Resul Uluca, “Malatya’nın karatesi adım adım ilerliyor. İstediğimiz hedeflere ulaşıyoruz. Murat Can Butar ile Rıfat Onay, İşitme Engelliler Karate Milli Takımına çağrıldı. Türkiye genelinde 16 sporcu kampa davet edilirken, 2’sinin Malatyalı olması bizleri gururlandırdı” dedi.

Uluca, 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na Malatya’dan 12 sporcunun katılacağını da kaydederek, sporcuların Türkiye Şampiyonası’ndan en iyi derecelerle döneceklerine inandıklarını söyledi.

Karate antrenörü Sedat Turgut ise, karate sporunun çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı verdiğini ifade ederek, “Malatya’da ki ailelerimizde sporda hiçbir engelin olmadığını iletmek istiyorum. Ailelerimizden engelli çocukları varsa onları mutlaka spora yönlendirmelerini istiyorum. Spor, sağlık açısından olduğu kadar çocukların sosyalleşmesi ve psikolojik gelişimleri açısından büyük önem taşıyor” diye konuştu.

İşitme Engelliler Karate Milli Takımı'na Malatya’dan 2 sporcunun çağrılmasının kendileri için gurur verici bir durum olduğuna değinen Turgut, “Rıfat, ikinci defa milli takım kampına katılıyor. Murat Can ise ilk defa milli takım kampına katılacak. Tabi kampın dışında 3 kamp daha yapacaklar. Yıl sonunda da Dünya Şampiyonası'na gidecekler” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız