SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Seçmelerine Katılacaklar

0
Güncellendi - 2016-02-04 01:33:40
Milli Takım Seçmelerine Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız Kızlarda Türkiye ikincisi olan Tuğba İpekten ile aynı şampiyonada Yıldız Kızlarda Türkiye üçüncüsü olan Nurşah Kaya ve Genç Kızlarda Türkiye dördüncülüğünü elde eden Tuğba Bayduz, milli takım seçmelerine katılacaklar.

Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası’nda Tuğba İpekten, 52 kilogram Yıldız Bayanlarda Türkiye ikinciliğini elde ederek, gümüş madalya kazandı. Aynı şampiyonada Nurşah Kaya, 66 kilogramda Türkiye üçüncüsü, Genç Bayanlarda ise Tuğba Bayduz, 51 kilogramda Türkiye Şampiyonasında ilk dörde kaldı. Şampiyona sonrası ara vermeden Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi’nde antrenmanlarını sürdüren bayan boksörler, 15-27 Şubat tarihlerinde Kastamonu Kadı Dağı'nda 1. etap kamp çalışmalarına, 15-24 Mart tarihlerinde de Antalya'da yapılacak olan 2. etap kamp çalışmalarına katılacak.

Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Bölge Boks Antrenörü Aziz Bayduz, Türkiye Boks Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında bulunan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası’nda 3 sporcularının derece yaptıklarını, 3 bayan sporcularının milli takım kamp çalışmalarına katılacağını kaydetti.

Bayduz, sporcuların seçmelerde başarılıp olup, uluslararası müsabakalarına katılacaklarına inandıklarını ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız