SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takıma Davet Edildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Kick Boks sporcusu Murat Gürkan Yılmaz, milli takım kampına davet edildi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan, 'Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası' 2-9 Eylül 2011 tarihleri arasında İtalya'nın Lignano Sabbiadoro şehrinde, Milli Takım Hazırlık Kampı ise, 21 Ağustos - 1 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara Elmadağ'da yapılacaktır. İlimiz Sporcusu olan Murat Gürkan Yılmaz, Milli Takıma davet edilmiştir " denildi.

Bu arada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, ''Sporcumuz Murat Gürkan Yılmaz ve Antrenörü Hasan Basri Karakuş'u tebrik ederek, İtalya'da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında başarı bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

BELEDİYEDEN SPORCULARA DESTEK

"Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası"na katılmak üzere Milli Takım Kampına çağrılan Malatyalı sporcuya Malatya Belediyesi tam destek veriyor.

Esenlik Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, "Kulüp olarak bugüne kadar değişik branşlarda Milli Takıma çok sayıda sporcu kazandırdık. Bu sporcularımız katıldıkları müsabakalarda önemli dereceler elde ettiler. Kick Boks takım sporcularımızdan Tayfun Dönmez de geçtiğimiz yıl yapılan Dünya Şampiyonasında 3. oldu. Sporcularımızdan Murat Gürkan Yılmaz da 10 yıldan beri bu sporla uğraşıyor ve bugüne kadar Türkiye genelinde dereceler elde etmiştir. Avrupa Şampiyonası'nda da kendisinden derece bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız