SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takıma Seçildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:21
Milli Takıma Seçildiler
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Hokey Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 16 Yaş Altı Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonası'na katılan ve final oynayan Malatya İl Karması Erkek Hokey Takımı'ndan Musab Çağın, İsmail Tan, Öner Kati ve Abdurrahman Tut adlı oyuncular ile Antrenör Savaş Yılmaz, milli takıma seçildi. 
 
Fransa'da 5-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek milli takıma en fazla sporcu, Malatya ve Gaziantep'ten seçildi. Konya'dan 2, Antalya'dan 2, Alanya'dan 1, Amasya'dan 1, Diyarbakır'dan 2 sporcu ile 18 sporcudan oluşan kadro, kamp tarihini bekliyor.
 
16 yaş altı milli takımın başına seçilen Antrenör Savaş Yılmaz ile Diyarbakır bölgesinden Antrenör Veysi Koyun, milli takımlara seçilen sporcuların yetenekli olduğunu, bu sporcularla Avrupa Şampiyonu olarak dönmek istediklerini ve başarı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Malatyalı milli sporculardan Öner Kati, üç senedir hokey oynadığını, antrenörlerinin kendilerine bir hedef koyduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, bunun sonunda hedefe ulaştıklarını söyledi. Kati, "İlk hedefimiz milli sporcu olmaktı. Bundan sonra işimiz daha da zorlaşacak, çok fazla çalışıp milli formayı hep giymek istiyoruz. Bizlere her konuda destek veren ve hep yanımızda olan hocamıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü o bizim elimizden tutmasaydı, biz bu sporu devam ettiremez ve bu seviyelere gelemezdik" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız