SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takımlara 35 Sporcu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Görme Engelli Sporcular Nisan ayı içerisinde Antalya da yapılacak olan Dünya Oyunlarına davet edildi. Malatya'da milli takımlara toplam 35 sporcunun gönderildiği bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, milli takıma bir çok sporcu göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Fındıklı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcuların gelişimi noktasında büyük bir emek sarf ettiklerini kaydederek, "Yine Milli Takıma sporcu göndermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ünal Dönmez Satranç' ta, Emre Yaylacı ise Uzun Atlama da ilimizi temsilen Milli Takıma gittiler. Malatya olarak Milli Takıma bir çok sporcu gönderiyoruz. Şu an da Şüheda Emre Boks Milli Takımında Polonya da yapılacak olan şampiyonaya katılacak. Bu kardeşimizi tebrik ediyorum emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ediyorum " dedi.

Fındıklı, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü coşkun bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir, bir çok spor branşında 35 sporcumuzu Milli Takımlara gönderdik. Bir ilin sportif başarılarının en önemli göstergesi Milli Takımlara gönderdiği sporcu sayısıdır. Malatya da bu açıdan Türkiye'nin ilk 15 ili içindedir. Bununla da övünüyoruz.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teşkilatımız bütün sporcu ve antrenörlerimizin hizmetindedir. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız "şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız