SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Millioğulları Görevine Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:27:02
Millioğulları Görevine Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı seçilen Aliseydi Millioğulları, mazbatasını alarak görevine başladı. CHP'den seçilen başkan, görevi yine CHP'li olan eski başkan Sait Özoğlu gelmeyince, onun vekilinden devraldı.

Beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve meclis üyeleriyle birlikte Hekimhan Adliyesi’ne giden Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Hekimhan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz’dan mazbatasını aldı.

Daha sonra Hekimhan Belediyesi’ne geçen Millioğulları, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Altıkulaç’tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Millioğulları, herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olmaya devam edeceğini belirterek seçim süresi boyunca, seçim günü, sonraki günler ve geceler de çalışan herkese teşekkürlerini iletti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Hekimhan bu dönem oylarına sahip çıkma anlamında ciddi bir mücadele verdi. Bir haftadır da mücadele veriyor. Oylarına sahip çıktıkları için tüm Hekimhanlıları tebrik ediyorum. Hekimhan sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün, herkesin bir arada kardeşçe yaşadığı örnek ilçelerden birisidir. Böyle örnek bir ilçeyi tekrardan Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazandığımız için çok mutlu olduğumu Hekimhanlılarla gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Ali Seydi Millioğulları, Hekimhan İlçesi Güzelyurt beldesi belediye başkanı iken, 30 Mart 2014 yerel seçimi sonrasında Malatya’nın büyük şehir olmasından dolayı beldeler kapatılınca, Millioğulları Hekimhan ilçesi belediye başkanlığına aday olmuştu.

Bu arada, partilisi yeni başkana görevi devretmeye gelmeyen Hekimhan eski Belediye Başkanı Sait Özoğlu, seçim sürecinde CHP'den aday adayı olmuş, ancak aday gösterilmeyince, partisine mesafeli durmuş, hatta "ters çalıştığı" gerekçesiyle CHP milletvekili Veli Ağbaba'nın isim vermeden yaptığı sert eleştirilere muhatap olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız