SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milyonlarca Anne Ağlıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:41
A- A+ PAYLAŞ

Milli İttifakın Bayan Seçim Bürosu açıldı. 2. sıra adayı Sema Altuntaş, mülteci Suriyeli kadınların fuhuşa sürüklendiklerini, Ortadoğu coğrafyasında kan ve gözyaşının eksik olmadığını öne sürdü.

Büronun açılışına ilişkin basın bülteni şöyle:  

"7 Haziran Seçimlerine Milli İttifak adı altında girecek olan SP VE BBP’nin, bayan seçim bürosu açıldı.

Çok sayıda partili ve vatandaşların katıldığı açılış törenine SP ve BBP parti yönetimlerinin yanı sıra SP Genel Başkan Yardımcısı ve eski milletvekili Yaşar Canbay’da katıldı.

Açılışta söz alan Milli İttifak’ın 2.Sıra adayı Av. Sema Altuntaş, Milli İttifak’ın listelerinde çok sayıda bayanı aday gösterdiğini belirterek genel başkanlarına teşekkür etti. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak güçlerini evlatlarını yanına alarak her türlü işinden fedakârlık edip sahada ve sokakta inanç ve azimle çalışan kadın teşkilatlarından aldıklarını belirten Altuntaş, “Cephede mermi taşır gibi, Nene Hatun gibi, Halide Edip gibi can siperhane çalışan kadınlarımızdan gücümüzü alıyoruz. En büyük alkışı da burada kadın teşkilatlarımız hak ediyor “dedi.

Orta Doğu’da İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının eksik olmadığını belirten Av. Altuntaş, “Suriyeli mültecileri Türkiye’ye getirdiler. Ancak Suriyeli kadınlar fuhuşa sürüklenmekte ve evsizlikle mücadele etmektedir. Sizin masa başında ürettiğiniz politikalar yüzünden bu ülkede her gün milyonlarca anne ağlıyor. Ey siyasetçiler hanginizin çocuğu şehit düştü sorarım sizinde anneniz ağladı mı? Sorarım” diye konuştu.

Türkiye’de çok sayıda insanın açlık sınırın altında yaşadığını belirten Altuntaş, “İnsanlarımız yaşam mücadelesi veriyor, esnaf siftahsız kepenk kapatıyor. Fabrikalar kapanıyor, insanlar neden yargılandığını bilmeden yıllardır hapis yatıyor. Özgürlükleri elinden alınıyor, keyfi yapılan kamulaştırmalar yüzünden insanların evleri arazileri elinden alınıyor” şeklinde konuştu.

Vatandaşın artık sabrının taştığını ifade eden Altuntaş, 7 Haziran seçimlerince bu zulmü durduracaklarını söyledi. Altuntaş, “7 Haziran’da eşleriniz kardeşleriniz için sizde sandığa yumruğunuzu vurunuz ve Saadet Partisini destekleyiniz. Gücünüz gücümüzdür, çaresiz değilsiniz. Çocuklarınızı geleceğinizi çaldırmayın” dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay’da gece gündüz demeden çalışan kadın teşkilatı üyelerine teşekkür ederek “kadın kolları kardeşlerimiz ibadet aşkıyla büyük bir dava şuuruyla çalışmalarını sürdürecekler. Biz inanıyoruz ki bu kardeşlerimiz Türkiye’de sevgi, barış ve kardeşlik olsun diye yorulmadan koşturacaklardır.  Ülkemiz kalkınsın sanayileşsin, ülkemizde faizci düzen değişsin yerine faizsiz adil bir düzen gelsin diye çalışacaklar. Ülkemizin kaynaklarını millete adil bir paylaşımda dağıtılsın diye hanımlar, gençler ve bütün dava kardeşlerimiz bu davayı sürdüreceklerdir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Milli İttifak Adayı Sema Altuntaş ve partililerce seçim bürosu dualarla açıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız