SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mimarlar İsrail'i Protesto Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:18:51
Mimarlar İsrail'i Protesto Etti
A- A+ PAYLAŞ

Mimarlar Odası Malatya Şubesi tarafından yapılan eylemde İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırılar kınandı. 

Soykan Parkı’nda yapılan ve diğer mühendis odalarının destek vermediği eylemde konuşan Mimarlar Odası Şube Başkanı Ahmet Şahin, “Mübarek ramazan ayında gözünü kan bürüyen Netenyahu hükümetini ve terör uygulayan İsrail’i yapmış olduğu zulümden dolayı şiddetle kınıyoruz. Kana doymak bilmeyen İsrail Hükümeti ve milis ordusu Gazze mahallelerini havadan, karadan ve denizden bombardımana tutarak Ramazan Bayramını da Filistin halkına zehir etmişlerdir” dedi.

Şahin şunları söyledi:

“Şu ana kadar Filistin’de hayatını kaybeden masum sivil sayısı 2000 kişiyi aşmaktadır. Bunların büyük bir bölümünü maalesef çocuklar oluşturmaktadır. Ramazan ayında görevini yerine getireceğini ümit ettiğimiz Birleşmiş Milletler bayramda da akan bu kanı durdurmaya güç yetirememiş, meseleyi kınamadan öteye götürememiştir. Artık Birleşmiş Milletler inandırıcılığını tamamen yitirmiştir. Görevi dünya barışına hizmet etmek olan Birleşmiş Milletler kıtalar arası petrol sevkiyatı yapan küresel bir şirket haline dönüşmüştür. Geçen yıl Ramazan Bayramı’nda şeker toplayan Gazze’li çocukların naaşları bu yıl birer birer Birleşmiş Milletlerin hastanesinden ailelerine teslim edilmektedir. Bu bir çocuk katliamıdır. Bizler Filistin’in ve dünyanın masum çocuklarının can güvenliğini nasıl sağlayacağız? Yeniden onlara yaşanabilir bir çevre nasıl kuracağız? Artık sözün bittiği yerde olduğumuzun farkındayız? Allah kimseyi Birleşmiş Milletlere muhtaç etmesin” dedi.

Eylem olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız