SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mimarlar Odası'nda Görev Bölümü

0
Güncellendi - 2018-02-13 02:56:42
Mimarlar Odası'nda Görev Bölümü
A- A+ PAYLAŞ

Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Malatya Şubesi'nin geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde seçilen Fatma Türkmen Altaş başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Mimarlar Odası Malatya Şubesi'nin önceki Pazar günü yapılan kongresinde, eski başkan Ahmet Şahin yeniden aday olmazken, Fatma Türkmen Altaş (fotoğrafta soldan ikinci) başkanlığındaki liste 72 oyla seçilmiş, rakibi Bayram Apaçık'ın listesi ise 37 oy almıştı.

Altaş başkanlığındaki yönetim toplanarak görev bölümü yaptı. 2. Başkanlığa Reha İpekçi, Sekreterliğe Vefa Öztürk, Saymanlığa Ecem Akbulut getirilirken, Bahar Aslan, Nimet Günay ve Görkem Öztürk ise üye olarak görevlerini sürdürecekler.

Yapılan ilk yönetim toplantısında ayrıca, önümüzdeki dönemde yürütülecek faaliyetler için komisyonlar oluşturulması, Malatya'nın yapılaşması konularında Valilik, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri başta olmak üre ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılması yönünde karar alındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Selahattin Sarıoğlu (6 yıl önce)
    Malatya için olumlu, yol açıcı çalışmalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taşeron1 (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşallah. Kadınları böyle mevkilerde görmek çok güzel ve gurur verici
    0
    0
    Yanıtla