SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mimarlar Odası'ndan Panel

A- A+ PAYLAŞ

Mimarlar Odası Malatya Şubesi tarafından "Yapılı Çevrenin Sosyal Hayatı Şekillendirmesi" adı altında düzenlenen panel 4 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Adnan Saygun Salonu'nda saat 11.00'de başlayacak olan panele, Mimarlar Odası genel başkanı Bülend Tuna ile Türkiye'nin tanınmış bazı mimarlarının da aralarında bulunduğu konuşmacılar, Malatya örneğini değerlendirecekler.

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Yavuz, Mimarlar Odası Genel Başkanı Bülend Tuna, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün açılış konuşmalarının ardından, hazırlanan bir sinevizyonun sunumu yapılacak.

Daha sonra İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Göknur Akçadağ'ın moderatörlüğünde, panelistler Mimar Cengiz Bektaş, İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Metin Kırımhan ve Gazeteci- Yazar Necati Güngör konuşacaklar.

Ünlü mimar Emre Madran'ın da katılacağı panelin halka açık olduğu, isteyen vatandaşların izleyebileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız