SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mimarlar Yönetimini Seçti

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Mimar Mühendisleri Odaları Birliği (TMMOB) Malatya Şubesi'nde seçim yapıldı ve eski başkan Abdurrahman Yavuz'un da destek verdiği, kullanılan 90 oydan 47'sini alan "mavi" liste yönetime seçildi.

Sinema Caddesi'nde tarihi Beşkonaklar'da yapılan mali genel kurul sonrasında Pazar günü de seçim yapıldı. Başkan Abdurrahman Yavuz'un aday olmadığı Türkiye Mimarlar Odası Malatya Şubesi yönetimi için, Yavuz'un da destek verdiği mavi liste ile muhalif grup olarak sarı liste seçilme mücadelesi verdi.

47 alarak seçilen mavi listede Fatma Altaş, Vefik Şahin, Fevzi Çelebi, Ahmet Şahin, Mahmut Yaşaroğlu, Pınar Özer ve Tuba Öztürk Kürkçü, 42 oy alan sarı listede ise Osman Coşkun, Murat Koca, Vahap Sefa Bahçeli, Mehmet Gültaş, Yusuf Özbek, Gökçek Özdaş ve Nigar Ece Değirmenci yeraldılar. Bir oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonrasında bir açıklamada bulunan ve mavi listeden seçime giren Fevzi Çelebi, “Seçimimizi yaptık. İnşallah Malatya ve meslektaşlarımız için hayırlı olur. Yine çalışmalarımız devam edecek. Seçime giren diğer arkadaşlarımızı da kutluyorum” dedi.

Mavi listede yer alan Fatma Altaş ise, seçimi kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Önceki yönetimde de vardım. Seçime katılan herkese teşekkür ediyorum. Meslek adına herkes elinden geleni yaptı. Ben sadece şunu söylüyorum; doğru olacaksın, sonunu Allah’a bırakacaksın” diye konuştu.

Mavi listede yer alan Ahmet Şahin de, “2. Olağan genel kurulu yapıp, seçime girdik. Sevinçliyiz. Daha önceki yönetimde de vardım. Güven tazeleme oldu. İnşallah Malatya için hayırlı olur” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız