SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mimarların Başkanı Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:41:54
Mimarların Başkanı Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Mimarlar Odası Malatya Şubesi’nde başkan değişti. Mahmut Yaşaroğlu (soldan 3.), yönetim kurulu kararıyla başkanlığa seçildi ve görevi Osman Coşkun’dan devralarak çalışmalara başladı. 

Geçtiğimiz yıl yapılan 3. olağan kongre sonrasında sürpriz bir görev dağılımı yapan yönetim kurulu, bu kez bir sürpriz daha yaptı. Mahmut Yaşaroğlu başkanlığında mavi liste ile Abdulvahap Atabay başkanlığındaki beyaz listenin yarıştığı seçimler sonucu Yaşaroğlu’ nun başkanlığındaki beyaz liste 58 oy alarak seçimi kazanmasına rağmen yönetim kurulu, şube başkanlığına Yaşaroğlu yerine, Osman Coşkun’u getirmişti. Yönetim kurulu bu kez bir sürpriz daha yaparak Şube başkanlık görevine Mahmut Yaşaroğlu’nun getirilmesinin kararlaştırdı.  

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Malatya Şubesi’nin yeni görev dağılımı şöyle oluştu:

Mahmut Yaşaroğlu    Şube Başkanı

Görkem Çanak           2. Başkan Şube Başkan Yardımcısı

Murat Koca                Şube Sekreteri 

Yusuf Özbek              Şube Saymanı

Atilla Karaca              Şube yönetim Kurulu  Üyesi 

Berna İlyasoğlu          Şube Yönetim Kurulu Üyesi

Osman ÇoşkunŞube Yönetim Kurulu Üyesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız