SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina Copa America'da Bir Gol Attı da..!

0
Güncellendi - 2019-06-18 02:35:23
Mina Copa America'da Bir Gol Attı da..!
A- A+ PAYLAŞ

Kupa Amerika (Copa America) C Grubu maçında Uruguay, Ekvador'u 4-0 mağlup etti. Ekvador Milli Takımı'nda Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza ilk 11'de yer aldı. Mina, takımının yediği 4. golü kendi kalesine attı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı ve istikrarlı stoperi Arturo Mina, Kupa Amerika C Grubu Uruguay ile oynanan karşılaşmada sahne aldı. İlk 11'de sahaya çıkan ve 2 numaralı formayı giyen Mina, 90 dakika sahada kaldı.

Ekvador Milli Takımı'nın formasıyla 20'inci maçına çıkan Arturo Rafeal Mina Meza, şuana kadar 1 gol kaydetti.

Karşılaşmada Uruguay'ın gollerini 6. dakikada Lodeiro, 33'te Cavani, 44. dakikada Luis Suarez ve 78'de Arturo Mina (k.k) attı.

Mücadelenin 20. dakikasında ise Ekvador'dan Jose Quinteros direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Uruguay 3 puanla zirvede yer alırken puansız Ekvador grubun son sırasında kaldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • eyyupk (4 yıl önce)
    minanın takimi kötüydü
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    Ben sahsen uzuldum cok takdir ettigim bir oyuncu sanssizlik olmus halbuki formasi 44 numara olsaydi belki baska olurdu malatyasporumuzun belinin diregidir olur boyle seyler kendisi herzaman benim favorimdir hic degismez..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Şu yaptığınız gerçekten haber etiğine uymayan bir tavırdır...Mina'nın yaşadığı talihsizliği, onun bu duruma ne kadar üzüleceğini göz ardı etmenizi esefle kınıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (4 yıl önce)
    :))) başlığa ve devamında gelen ilk cümleye çok güldüm
    0
    0
    Yanıtla