SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs 2 Otoya Çarptı: 23 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:16
Minibüs 2 Otoya Çarptı: 23 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üç aracın karıştığı kazada, 23 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Kaza, Malatya-Sivas karayolu 8. kilometrede meydana geldi. Yazıhan ilçesinden Malatya'ya yolcu taşıyan Cebrail Arı yönetimindeki 44 AT 099 plakalı minübüs, stabilize yoldan ana yola giren Ali Korkmaz yönetimindeki 44 AK 720 plakalı otomobile çarptıktan karşı şeride geçerek, Cemal Çelebi'nin kullandığı 44 KV 321 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan 23 kişi olay yerine gelen ambulaslarla Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ve Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Ali Korkmaz'ın durumunun ağır olduğu, diğer yaralılar Cebrail Arı, Cemal Çelebi, Faruk Selçuk, Mehmet Yasir, Ayhan Güler, Fuat Canpolat, Seyit Yorulmaz, Mehmet Yiğit, Pınar Dursun, Özlem Güler, Süleyman Doğan, Ekrem Öztürk, Hakan Çetin, Ahmet Sertkaya, Barış Yaman, İnci Güler, Fatih Karadoğan, Meryem Canpolat, Özlem Doğan, Ferhat Yiğit, Berat Yiğit ve Mehmet Aslan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DARENDE YAKINLARINDA..

Bu arada Malatya'nın Darende ilçesinde yakınlarında  bir otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Doğan (45) idaresindeki 24 EH 111 plakalı otomobil, Kayseri-Malatya karayolunun Aşağıulupınar mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Yusuf Yağız Temuroğlu (28) yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BASKİL YOLUNDA..

Diğer yandan Elazığ istikametinden Baskil’e seyir halindeki Mehmet Aslan (61) yönetimindeki 44 KU 467 plakalı otomobil ile Orhan Kaya’nın (59) kullandığı 06 ERC 56 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada iki otomobil sürücüsü ile Hamiyet (55) ve Adnan Aslan (19)  yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesi ve Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız