SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Devrildi..1 Ölü 15 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde çalışan memurların içinde bulunduğu minibüs devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. 
 
İlçedeki Kocaözü beldesi yakınlarında meydana gelen kazada T.K. yönetimindeki minibüs, yolun buzlu olması nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kazada, Hekimhan Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde görevli İsmet Özhan (46) hayatını kaybederken, 9'u ağır 15 kişi yaralandı. trafik kazası sonrasında, olay yerine yönlendirilen ambulanslar yaralıları Malatya'daki hastanelere getirdi. Yaralıların yakınları kazayı duyunca durumlarını öğrenmek için hastanelere gittiler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 
YARALILARIN İSİMLERİ 
 

Kimlikleri belli olan yaralıların isimleri şöyle: İbrahim Türker (56), Muhraç Tunçdemir Ceylan ( 30), Hüsne Dinçer (79), Canan Yiğit (47), Turgay Karaçay (41), Ahmet Şimşek (30), İbrahim Aydın (32), Ezgi Canpolat (30), Kanber Saklamaz (61) ve Meral Özkan (28). 
 
VALİ ZİYARET ETTİ..
 
Bu arada Karakavak'taki özel hastanede tedavi altına alınan yaralıları Vali Ulvi Saran da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız