SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Devrildi, 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi yakınlarında devrilen minibüste bulunan 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. İlde meydana gelen diğer kazalarda ise 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

1 ÖLÜ, 8 YARALI..
Battalgazi ilçesinden Kuluşağı Köyü yönüne gitmekte olan Yasin Yaşar yönetimindeki minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu şarampola yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 20 yaşındaki İbrahim Tanrıverdi yaşamını yitirirken, sürücü ile yolculardan 34 yaşındaki Mustafa Dolaş, 54 yaşındaki Osman Afşin, 50 yaşındaki Yusuf Tunçberk, 41 yaşındaki Mehmet Seyit Yalçınkaya, 33 yaşındaki Ramazan Ayrılmaz, 41 yaşındaki Mahmut Çelik ve 27 yaşındaki Mehmet Çelik yaralandılar. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR
Yazıhan Erecek Köyü’nden Fethiye Beldesi’ne gitmekte olan araç, çakıllı yolda hız yapınca tarlaya uçtu. Kazada Metin Levent, Zeynep Levent ve Erkan Levent yaralandılar.

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinden Doğanşehir yönüne gelmekte olan Mehmet Özçakmak yönetimindeki araç, Kurucaova Kasabası Kalecik mezrasında, aniden yola çıkan 8 yaşlarındaki Elif Karakaş’a çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Nusret Kırma yönetimindeki araç, Doğanşehir Sürgü Kasabası Reşadiye mevkiinde, viraja hızlı girince devrildi. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Adıyaman’dan Malatya’ya gelmekte olan Ali Şahin yönetimindeki araç, Doğanşehir Erkenek Kasabası Gedikağzı Mahallesi mevkiinde, karşıdan karşıya geçmekte olan 67 yaşındaki Ahmet Deli’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Battalgazi ilçesi Hasırcılar Beldesi yakınlarında, 72 yaşındaki Nevzat Okuşluk yönetimindeki araçla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince, araç yolun sağ tarafındaki su arkına düştü. Kazada araçta bulunan 69 yaşındaki Zahide Okuşluk yaralandı.

Hekimhan’dan Kuluncak yönüne gelmekte olan 29 yaşındaki Bülent Göğebakan yönetimindeki araç, Kuluncak İlçe Jandarma Komutanlığı lojman inşaatı civarında Özkan Şekerci yönetimindeki traktöre arkadan çarptı ve araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız