SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Devrildi, 13 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayarak devrilen minibüste 13 kişi yaralandı.

Battalgazi ilçesine bağlı Kadıçayırı Köyü’nen Malatya merkezine gelmekte olan Mahmut Dağ (47) yönetimindeki 44 DH 463 plakalı yolcu minibüsü, Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi ilçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki virajı alamayarak devrildi.

Kazada araçta bulunan Gaffari Altmış (29) , Şerafettin Baysal (37) , Ramazan Turan (33) , Mehmet Uçar (29) , Mahmut Çayır (45) , Şevket Sartkaya (26), Hacı Acun (33), Abdullah İlik(24) , İ.E.(14), N.E.(16) , B.E.(10), G.E.(9) , B.E.(14) yaralandı.

Yaralılar Malatya Devlet Hastahanesi’nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazadan sonra minibüs sürücüsünün gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

"PATPAT" DEVRİLDİ, 1 ÖLÜ..
Bu arada Hekimhan’ın Karadere mahallesinde ise, 67 yaşındaki A.D.’nin yönetimindeki plakasız “patpat” diye adlandırılan motor, virajı alamayarak devrildi. Kaza sırasında sürücünün eşi olduğu bildirilen 66 yaşındaki F.D. yaşamını yitirdi.

Paşaköşkü Mahallesi’nde de 35 yaşındaki S.K.’nın yönetiminde bulunan kamyonetin kasa kısmındaki ilave kapak seyir halinde açıldı ve yaya olarak karşıya geçmek isteyen 53 yaşındaki B.K.’nın yüzüne çarparak yaralanmasına neden oldu.

Beydağı Mahallesi İmar İskan Evlerinin önünde 35 yaşındaki M.B.’nin yönetiminde bulunan oto, 6 yaşındaki N.C.T. adlı kız çocuğuna çarparak yaraladı.

Sarıcıoğlu Mahallesi Taştepe Caddesi’nde 26 yaşındaki M.A.’nın yönetiminde bulunan minibüsün kapısı 58 yaşındaki Ş.Y.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Hekimhan’ın Hastane Caddesi’nde 27 yaşındaki A.A. yönetimindeki Güzelyurt belediyesine ait araç ile 22 yaşındaki O.S. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile bu araçta bulunan 21 yaşındaki K.K. yaralandılar. Motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu ve Malatya’ya sevkedildiği bildirildi.

Konak Kasabası’nda M.Y. bisiklet ile gezmekte iken S.L. yönetimindeki LB..2901 yabancı plakalı otoya çarptı ve yaralandı.

Doğanşehir Reşadiye Geçidinde K.E. yönetimindeki 80..444 plakalı TIR ile Adıyaman’dan Malatya yönüne gelirken, dikkatsizlik sonucu şarampola devrildi. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Karakavak Polis Lojmanları civarında A.Ç. yönetimindeki 44..106 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen R.F.B.’ye çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

FOTOĞRAF: Battalgazi yakınlarında devrilen minibüs (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız