SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Devrildi:1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:24
Minibüs Devrildi:1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Minibüsün yoldan çıkarak takla atması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı. Beylerderesi Viyadüğü girişindeki kazada da 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

MİNİBÜS DEVRİLDİ..

Kaza, 00.30 sularında Malatya-Adıyaman Karayolu üzeri, havalimanı kavşağı civarı eski Özel İdare binası inşaatının önünde meydana geldi. İddiaya göre; Murat Ağzıküçük yönetimindeki 44 NS 153 plakalı minibüs, Malatya istikametine seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak, yolun kenarındaki aydınlatma direğini devirip takla attı. 

Kaza sonrasında minibüste bulunan 4 kişi, olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak, hazır bekleyen 112 acil servis ambulanslarına alındı. Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilen yaralılardan Bayram Ağzıküçük (53) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayati tehlikeleri bulunmayan Mehmet Ağzıküçük, Murat Ağzıküçük ile ismi öğrenilemeyen 1 kişi tedavi altına alındı.

Kazada itfaiye ekiplerinin yapmış olduğu önleme çalışmalarının ardından araç çekici ile otoparka gönderildi.

Kazaya karışanların Yeşilyurt’un Görgü (Cafana) Mahallesi'nden il merkezine gelmekte olduğu bildirildi. 

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

VİYADÜK GİRİŞİNDE..

Öte yandan, gece ayrıca Beylerderesi Viyadüğü girişinde, Malatya'dan Akçadağ yönüne gitmekte olan 44 KH 371 plakalı otomobil, önce refüje, sonra da aydınlatma direğine çarptı. Kazada otomobilde bulunan Ahmet Resul Ülger, Murat Mazı ve Kadir Selçuk yaralandılar. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza sonrasında, araç enkazının kaldırılması ve temizlik için viyadüğün bir şeridi bir süre trafiğe kapatıldı.

FOTOĞRAFLAR: Coşkun KURT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız