SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçü Eylemi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:42
Minibüsçü Eylemi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da kontak kapatan minibüsçüler, kendilerine haksız yere ceza kesildiği iddiasıyla eylem yaptı.
 
Turgut Temelli Caddesi alt kavşağı Palancıoğlu Oteli önünde duraklayıp yolcu almaları nedeniyle trafik görevlileri tarafından minibüs şoförlerine ceza uygulamasını protesto için kontak kapatan ve yol kesen minibüsçülerin eylemi üzerine olay yerine gelen Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Üzeyir Taşdelen, şoförlerle görüşme yaptı. 
 
Taşdelen, “Yolu tek yönlü trafiğe açın, hiç yoksa bir araba işlesin. Hasta ve yolcusu olan olur. Onları engellemeyelim. Palancıoğlu Otel önü, yasal bir durak değil. Ancak sizler burada durup yolcu alıyorsunuz. Sizler ise, yolcu durağa gelmiyor, genelde burada bekliyor dediniz. Biz ise, tek sıra olun, ikinci şeridi ihlal etmeden ve bekleme yapmadan yolcunuzu alın dedik. Ancak sizler durak olmayan yerde bekleme yapmanız nedeniyle ceza kesmek zorunda kalıyoruz” dedi.
 
Trafik Şube Müdürü Üzeyir Taşdelen’in minibüs şoförü temsilcileri ile görüşülmesinden sonra sorunun çözülmesi için İl Trafik Komisyonu, ilgili ve yetkilileriyle görüşülüp sorunun çözülmesi konusunda mutabakata varılınca, minibüs şoförleri yolu açtılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız