SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçü İçin Kampanya

0
Güncellendi - 2018-08-15 19:01:25
Minibüsçü İçin Kampanya
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe-Yeni Malatyaspor maçını izleyen taraftarları taşıyan ve Afyon'da kaza yapan minibüs için yardım kampanyası başlatıldı.

Malatya Minibüs ve Servisçiler Esnaf Odası tarafından başlatılan kampanyada kaza yapan minibüsün servisçi esnafı için yardım toplanmaya başlandı.

Malatya Minibüs ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, "Servisçi esnaflarımızdan Doğan Kadana, 44 S 0930 plakalı minibüsüyle Göztepe Malatyaspor Maçı dönüşünde Malatyaspor taraftarıyla Malatya dönüş yolunda Afyon Işıklar Kasabasında geçirdiği çok büyük trafik kazasında çok şükür can kaybı yok. Malatyaspor taraftarlarına acil şifalar diliyorum. Servisçi esnafımız Doğan Kadana'nın aracı hurdaya dönmüş, kullanılmaz haldedir. Üyemiz, minibüsü banka kredisiyle aldığı için ayrıca borçlu olduğu hurda aracının yerine ekmek parasını temin etmek için tekrar minibüs almak imkanı bulunmamaktadır. Tüm servisçi esnaflarımızın ve duyarlı Malatyaspor severlerinin servisçi esnafımıza başlattığımız yardım kampanyasına destek olmalarını rica ediyorum. Damlaya damlaya göl olur. Ayrıca Malatya milletvekillerimizden ve Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Hacı Uğur Polat’tan, Battalgazi Belediyesi Başkanımız Selahattin Gürkan'dan, Yeşilyurt Belediyesi Başkanı  Mehmet Çınar’dan yardım ve desteklerini bekliyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ferhat (5 yıl önce)
    kardeşim araç kasgolu olsa dai s plaka aracın şehir dışına çıkması yasak oldugundan dolayı ödeme yapmaz servisci arkadaş çok geçmiş olsun yardım eden ve edecek olan arkadaşlardan Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Adamın başına bir iş gelmiş,yazık yardımcı olmak lazım,Malatyalı yardımı sever..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Kredili araç kaskosuz olmaz mutlaka kaskosu vardır.Ayrıca S plaka şehirler arası yolcu taşımacılığı yapamaz belkide bundan dolayı kasko sirketi ödeme yapmıyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Araç krediliyse muhakkak kaskosu da vardır, kaskosuz kredi vermez bankalar... kaskodan yaptırsın aracını...
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)Haşmet isimli kullanıcı yorumuna
    Şehirler arası yolcu taşıyan otobüs ve minibüslere kasko yaptırılırken belli bir güzergeh üzerinden yapılır kaza geçiren araç bu güzergah dışında ise kasko geçersiz sayılır... muhtemelen bu kardeşimizin minibüsüde kasko kapsamı dışında kalmış...
    0
    0
    Yanıtla