SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçüler Kiras'la Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası'nın başlayan genel kurulunda 3 aday yarışa girdi, Arif Kiras (sağ baştaki) yeniden başkanlığa seçildi.

Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası'nın genel kurulu Yıldız Düğün Salonu'nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çoksayıda esnaf odası başkanı ve üyeler katıldılar.

Geçmiş Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu'nun faaliyet ve raporları oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulda mevcut başkan Arif Kiras ile birlikte Latif Esen ve Mehmet İnan aday oldu.

Seçimde toplam 330 oy kullanılırken, 181 oy alan Arif Kiras yeniden başkan seçildi. Adaylardan Latif Esen 94 ve Mehmet İnan ise 55 oy aldı.

Seçim sonucunda, seçim başında olduğu gibi adaylar el ele katılımcıları selamlayarak oda içindeki birlik ve beraberliği sergilediler.

Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası'nın Arif Kiras başkanlığındaki yönetim kuruluna Mesut İnce, Osman Karataş, Fazlı Boran, Osman Kırteke, Eyüp Gönültaş ve Ali Apo seçilirken Denetim Kurulu'na ise Murat kılıç, Mustafa Yıldırım ve İhsan Yaşar getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız