SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçüler Odası da Seçimini Yaptı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçüler Odası da seçimli genel kurulunu yaptı. Toplam 406 üyeden 321'inin katılarak oy kullandığı seçimler sonucunda, Arif Kiraz yeniden başkanlığa seçildi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapılan genel kurul ve seçime iki liste katıldı. Önceki başkan Arif Kiraz ile Ramazan Baykara'nın aday olduğu seçimde, odanın toplam 406 delegesinden 321'i oy kullandı.

Seçimde 206 oy alan Kiraz ikincikez başkan seçilirken, diğer aday Ramazan Baykara ise 115 oy aldı.

3 yıldır Malatya Minibüsçüler Odası Başkanlığı'nı sürdüren Arif Kiraz başkanlığındaki Malatya Minibüsçüler Odası asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

" Bekir Korkmaz, Arif Selçuk, Sıddık Gençer, Bekir Aydoğan, Mesut İnce ve H. Osman Kırteke."

Denetleme kurulu asıl üyeliklerine de Kenan Kaya, Mustafa Yıldırım ve İbrahim Altınkaynak seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız