SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçülere Yeni Başkan

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:54
Minibüsçülere Yeni Başkan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Arif Kiras aday olmazken, başkanlığa Mesut İnce getirildi. 

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası’nın genel kurulu Sultan Sarayı Düğün Salonu’nda yapıldı. Genel Kurulda mevcut başkan Arif Kiras aday olmadı. Başkanlık için Mesut İnce ile Lütfi Kırteke aday oldular.

Çok sayıda oda başkanı ile oda üyelerinin katıldığı genel kurulda Divan Başkanlığını yapan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “dışarıdan bu yetkim var, bu yetkim var, şunu yaparım, bunu yaparım demek doğru değil. Bütün arkadaşlara söylüyorum; yapacağınız bir şey için söz verin, yapamayacağınız bir şey için söz vermeyin, yalan söylemeyin. Çünkü bu millet yarın karşınıza çıkacak. Ben 2 bin 700 civarında olan ticari taksileri ilçeler ile birlikte bin 400’e düşürdüm. Geçen yılda ifade ettim, Arif Başkanımız bunu biliyor, hayatımda size ‘Dolmuş taksi uygulayacağım’ demedim. Çünkü ekmeğinizle oynamadım. Diğer taraftan ben ve Arif Başkanımızla birlikte yaptığımız çalışmalar olmasaydı, bugün Malatya’da 11 bin 500 adet S plaka olurdu, 4 bin 500 tane T plaka olurdu. Bunlar nasıl inkar edilir. Bunların hepsi belgeli. Hem minibüsçünün hakkını, hem ticari taksicinin hakkını ve hemde servisçinin hakkını ve hemde D4’lerin hakkını sonuna kadar koruyacağım ve mücadelemi sadece Malatya’da değil, Türkiye genelinde vereceğim” dedi.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası’nın 3 dönemden beri başkanlığını yürüten ve dönem aday olmayan Arif Kiras ise, görev süresince esnafa en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyleyerek, helalleşti. Keskin, Kiras’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Arif başkanımız odaya bir mekan kazandırdı. Yalan söylemedi, dürüst davrandı, beyefendi davrandı, gittiği yere efendice girdi, efendice çıktı ve birçok sorunu çözdü. İnsan gibi insan, adam gibi adam. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan genel kurul sonucunda Mesut İnce 257 oy alarak başkanlığa seçilirken, diğer aday Lütfi Kırteke ise 126 oy aldı. Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası’nın Mesut İnce başkanlığındaki yönetim kuruluna Ömer Korkmaz, Fazlı Boran, Eyüp Gönültaş, Veysel Kasar, Mustafa Yıldırım ve Hasan Hüseyin Kaçar seçildiler. Denetim Kurulu’na ise Ali Arıca, Hamdi Acar ve Serdar Aktürk getirildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız