SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçülerin Yolcu Kavgası

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:59:54
Minibüsçülerin Yolcu Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan, Elazığ ve Diyarbakır’a yolcu taşıyan şehirlerarası minibüsçüler arasında yolcu alma tartışması sonrası çıkan kavgalarda 3 kişi yaralandı. Polis ekipleri olaya müdahale ederken Malatyalı minibüs firmaları, diğer illerden gelen firmaların eksik evraklar ile yolcu taşıdığını ileri sürdüler. 

Muş’a bağlı bazı minibüs firmaları ile Malatya’daki minibüs firmaları arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Bugün yine Turgut Özal Tıp Merkezi önünde yolcu alma yüzünden çıkan kavgada 3 kişinin darp sonucu yaralandığı öğrenilirken bir yaralının ise aldığı darbe sonucu gözünden ameliyat olacağı belirtildi. Çok sayıda polis ekibi minibüs firmaları arasında yaşanan bu gerginliği sonlandırmak için hastane önünde görev alırken, kavgaya karışan kişiler gözaltına alınarak Beydağı Polis Merkezi’ne götürüldü.

Malatya Birlik Turizm çalışanlarından Mehmet İnan, Muş’tan gelen yolcu minibüslerinin yolcu taşıma evraklarının olmamasına rağmen gelip Malatya’dan özellikle araştırma hastanesi önündeki yolcuları aldığını belirterek, bu duruma tepki gösterdiklerini söyledi. Hiçbir bir evrakları olmadan gelip yolcu aldığını belirten İnan, bu duruma yetkilerin müdahale etmesi gerektiğini söyledi. Aksi halde kavganın süreceğini belirten İnan, ekmekleri ile oynanmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Bir diğer firma çalışanı Nihat Güneş de, aynı şekilde diğer illerden gelen minibüslerin hiçbir yolcu taşıma yetkilerinin olmamasına rağmen, rahatlıkla gelip ekmekleri ile oynadıklarını ileri sürerek, bu duruma çare bulunmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız