SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüse Çarptı Devirdi: 16 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:21
Minibüse Çarptı Devirdi: 16 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin tarım işçilerini taşıyan minibüse arkadan çarpması sonucunda kontrolden çıkan minibüs yolda yan yatması sonucunda 3’ü ağır toplam 16 kişi yaralandı. Bu arada, Doğanşehir'deki kazada da bir çocuk yaşamını yitirdi.

BATTALGAZİ YOLUNDA..

Kaza, Malatya-Battalgazi Karayolu Hanımınçiftliği Beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, Volkan Özbey idaresindeki 44 LZ 699 plakalı otomobil ile seyir halinde iken önünde seyretmekte olan ve kayısı fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Yüksel Dinçer yönetimindeki 44 44 KR 889 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan minibüs, önce yolun kenarındaki refüje çarptı, ardından ise yaklaşık 50 metre yolda sürüklenerek yan yattı. 

Kazada 13 tanesi kayısı fabrikasında çalışan bayan işçi olmak üzere 3’ü ağır toplam 16 kişi yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, 112 acil servis ambulansları ile çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. 

Kaza sonrasında minibüsten çıkartılan kayısı işçileri yolun ortasındaki refüjdeki yeşil alana yatırıldı. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen minibüsteki yaralıları çıkartarak, olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarına koydu.

Yaralılar, Malatya Devlet Hastanesi acil servisi, Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi’ne ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılar hastanelere taşınırken Emniyet ekipleri güzergahlarda önlem alarak, ambulansların  rahat bir şekilde hastanelere ulaşımını sağladı. 

Kazada sürücülerle birlikte Cemile Oruç, Nebahat Sönmez, Esma Kılınç, Nilüfer Dönmez, Ebru Dönmez, Kübra Şahin, Sena Dönmez, Büşra Zengin ve Özlem Akçal ile birlikte isimleri öğrenilemeyen 5 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında Emniyet Olay Yeri İnceleme ekiplerince olay yerinde inceleme yapıldı.

İncelemenin bitiminden sonra Malatya-Battalgazi Karayolu’nda uzun süre tek şeritten verilen trafik daha sonra çift şeritten verilmeye başlandı.

DOĞANŞEHİR'DE ÇOCUK KAZA KURBANI..

Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da 5 yaşındaki çocuk otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Kaza, Doğanşehir ilçe merkezi Turgut Özal Caddesi Aktopraklık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Ersoy (64) idaresindeki 44 HS 915 plakalı otomobil ile seyir halinde iken aniden yola çıktığı belirtilen Ayşe Nur Özkan (5) adlı çocuğa çarptı. Otomobil sürücüsü kaza sonrasında yarlı çocuğa aracı ile Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız