SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Kazada 27 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-07-23 03:47:46
İki Ayrı Kazada 27 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, tarım işçilerini taşıyan minibüslerin karıştığı iki ayrı trafik kazasında toplam 27 kişi yaralandı.

İL MERKEZİNDE..

Malatya’da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile bir başka minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kaza 4’ü ağır 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Kütahya’dan gelerek Diyarbakır’a seyir halinde olan 23 LF 404 plakalı minibüs, çevre yolu İstasyon kavşağı içerisinde 44 DP 775 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada 4’ü ağır 12 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Araç içerisine sıkışan bazı yaralıların itfaiye tarafından çıkarıldığı kaza da durumu ağır olan 4 yaralı Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Mehmet Emre (23),Ümit Aydın (20),Mehmet Sıddık Bayhan (35),Ömer Çakan (51),Mustafa Tezcan (43),Ramazan Ecer (34), Hamza İz (45),Cebrail Demir ( 21) ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi alıntına alındı.

Kaza nediyle trafik bir süre aksarken hurdaya dönen araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü.

ERKENEK TÜNELİ GİRİŞİNDE..

Adıyaman Malatya Karayolu Erkenek Tüneli girişinde minibüs ile kamyonun karıştığı kazada 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan Malatya’ya giden tarım işçilerini taşıyan Ahmet Çalışkan yönetimindeki 63 EP 190 plakalı minibüs, Erkenek Tüneli girişinde önünde seyreden Ali Karaboğa idaresindeki 44 HS 020 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada minibüs şoförü Ahmet Çalışkan ile aynı minibüste bulunan İbrahim Halil Çalışkan, Zehra Çalışkan, Mahmut Çalışkan, Halil Çelik, Güneş Çalışkan, Medine Çalışkan, Mahmut Çalışkan, Fatma Çalışkan, Ahmet Çalışkan, Gülbahar Çalışkan, Abdulkadir Çalışkan, İsa Çalışkan, Zelha Çalışkan, Hasan Çalışkan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Malatya, Adıyaman, iha

Erkenek Tünel girişinde kaza yapan minibüs

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kadir (5 yıl önce)
    TRAFİK KURALI DİYE BİŞEY VAR AMA KİMSE UYMUYOR.KİMİ ALT GEÇİT DER KİMİ ÜST GEÇİT DER SUÇU BAŞKALARINA ATMAK KULAY.NEDEN SUÇU KENDİMİZDE ARAMIYORUZ SÜRÜCÜ ARKADAŞLAR. NEDEN TERS YÖNDEN GELEN ARACA YOL VERİYORSUNUZ NEDEN KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERİ UYARMIYORSUNUZ BU BÖYLE DEVAM ETTİKÇE ÇOK CANLAR GİDER.SİZLERDE KUZU KUZU SUÇU BAŞKA BİRİLERİNE ATARSINIZ NASİL OLSA SUÇLU ÇOK SÜRÜCÜLERİN HİÇ SUÇU OLMAZ ZATEN.BURDAN KURALLARA UYMAYAN TRAFİK TERÖRLERINE SESLENİYORUM EY TRAFİK CANAVARLARI SİZİN HATANIZDAN ÖLEN BİRİLERİ OLURSA İÇİNİZ RAHAT UYUYABİLİRMİSİNİZ.NEDEN KURALLARA UYMAZSINIZ TAKSİ ŞOFÖRLERİ NEDEN KIRMIZI ISIKTA GEÇERSİNİZ SİZİN KAZANACAĞINIZ ÜÇ BEŞ KURUŞ BASKALARININ CANINDAN ÇOKMU KIYMETLİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (5 yıl önce)
    SU MALATYA YA Bİ ÇEVRE YOLU YAPMADİNİZ, VEKİLLER BU KAZALARİN VEBALİNDEN NASİL KURTULACAKLAR.40 YİLDİR GUNEYMİ KUZEYMİ ÇEVRE YOLU DEDİP MİLLETİ UYUTTUNUZ,UYUTMAYADA DEVAM EDİYORSUNUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Şehir içi minibüs leri kırmızı ışıkta geçiyorlar özellikle çilesiz hattı hatta abartıp kırmızı ışıkta duran araç sürücüsü ile kavga ediyor yol ver diye... Minibüs odası başkanına duyurulur... Lütfen lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Saat 13:30 civalarında bu kavşaktan geçerken trafik Işıkları yanmıyordu trafik polisleride yoktu ana kavşakta herkes kafasına göre geçiyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cuma ozan (5 yıl önce)
    HEy Mahmut hey şoförsen bas gaza aşıksan vur saza
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (5 yıl önce)
    ömer faruk öz demiştiki istasyon kavşağına köprülü kavşak yapılacaktı fakat ahmet çakır engel oldu dedi bunun vebalide ona ait dedi bakın şimdi 4 ağır yaralı varmış bunun vebali şu an vekil olan ahmet çakıra aittir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahar (5 yıl önce)
    Kelebek üst geçitin acil yapılması gereken kavşak dünde o göbekte
    0
    0
    Yanıtla