SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsten Ateş Açıldı, Kaldırımdaki Şahıs Vuruldu

0
Güncellendi - 2019-05-23 04:43:26
Minibüsten Ateş Açıldı, Kaldırımdaki Şahıs Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

AYNI GECE ATEŞLİ SİLAH KULLANILAN 4 OLAY.. Malatya'da gece meydana gelen ve silah kullanılan olaylarda 1 kişi yaralandı.

MİNİBÜSTEN ATEŞ AÇILDI..

Olay, İnönü Caddesi üzerinde gece meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Öğretmenevi önünde kaldırım üzerinde bekleyen H.D. (40) kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bir minibüs içerisinden açılan ateş sonucunda bacaklarından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 2 adet boş kovan bulurken, olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

DİĞER OLAYLAR..

Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısı 00.15 sıralarında da, Göztepe ve Battalgazi mahallelerinde iki ayrı silahla ateş etme olayı meydana geldi.

Göztepe Mahallesi'ndeki olayda, bir otomobille gelen kimliği belirsiz kişiler silahla ateş açıp kaçtılar. Birkaç dakika sonra da Battalgazi Mahallesi'nde kimliği belirsiz iki şahsın, pompalı tüfekle havaya ateş açtıktan sonra kaçtıkları bildirildi.

01.15 sıralarında Salköprü Mahallesi Desenli Sokakta park halindeki bir otoda ateşli silah mermisi isabeti saptandı ve yapılan araştırmada, bu otonun Göztepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda isabet aldığının belirlendiği, her iki olayın birlikte soruşturulmaya başlandığı öğrenildi.

01.30 sıralarında da Başharık Mahallesi Şehit Cemil Ökke Sokaktaki bir eve pompalı tüfekle ateş açıldı. Saçmaların isabet ettiği evin camları kırılırken, olayda can kaybı olmadı. Görgü tanıkları, 2 saldırganın motosikletle gelerek eve ateş açtıklarını, sonra kaçtıklarını güvenlik görevlilerine ilettiler.

Bu arada, saat 04.00 sıralarında, elinde silah bulunan bir şahsın Zapçıoğlu Caddesi'nden Çevreyolu'na doğru gittiği ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, şahsı pompalı tüfekle birlikte Sanayi Kavşağı'nda yakalayarak gözaltına aldılar.

Olaylarla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: İnönü Caddesi'ndeki olay yeri

FOTO: Başharık'ta eve silahlı saldırıda bulunuldu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    en iyisi bu şehri terk etmek yoksa ölüm an meselesi eskiden nekadar güzel güvenli bir şehirdi ..gösterdiğimiz tepkiler yazılan sözler hiç bir işe yaramıyor daha kaç kişi ölecek geleceğimiz kararmaya başladı çocuklarımızı çarşıya sokağa çıkaramaz olduk .Neden cezalar ağırlaştırılmıyor Suç işleyenler ertesi gün sokaklarda kasıla kasıla geziyor koca T.C ti bu suçlular karşısında acizmi kaldı yani.gerçekten yazık oluyor malatyaya kimse sahip çıkmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • İsa (4 yıl önce)
    Emniyet ne iş yapıyor acaba araçlara pusu atıp radar cezası yazmaktan başka.Böylesi insanlara neden göz yumuluyor.Doğu illerinde terör sorunu olmayan tek il nerdeyse ama bu tür olaylar yüzünden malatyamızın güvenliği kalmadı ve kaç yıldır emniyet önlem almıyor..yazıkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Ne olacak bu Malatya’nın hali caddede yürüyemez olduk.Allah sonumuzu hayr eyleye
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (4 yıl önce)
    Malatyanin cılkı çıktı kimsenin anası babası ailesi yokmu bu nr gevşeklik erkeklik sıkmakla olmuyor aslan gibi işine git evine dön hemserim dünya kimseye kalmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    suya biseymi kationuz millet kafayi yio
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali44 (4 yıl önce)
    Malatya değil Teksas mübarek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (4 yıl önce)
    malatyada asayis uygulaması sıfır heryerde sözde mobese kamera var neden bulunamıyor şehirin huzurunu kaçıranlar nedenini söyleyeyim mobese kameralar hiçbiri çalışmıyor :) bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (4 yıl önce)
    bekçi alımı yapıldı gene suç olaylarında azalma olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (4 yıl önce)
    Huzur kenti Malatya yoksa sahipsiz Malatya mı demeliydim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Malatya güvenli şehir diyolar kim diyi onu bune ailece dışarı bile çıkamıyoruz her yerde saldiri emniyet ne ypyr vatandaşın can güvenliğini sağlamakla görevli değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (4 yıl önce)
    Iyi bir denetim şart lakin diğer şehirlere göre malatyada fazla olay olmuyor yine güvenli bir şehirde yaşıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cok haklisin gardasim teksas gectik diye bir sey duydun mu
    0
    0
    Yanıtla