SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsü Gasbettiler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir bayana ait olduğu ileri sürülen minibüsü silah zoruyla gasp edip kaçan şahıslar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. G.G isimli bayan; kendisine ait olduğunu iddia ettiği 34 VS 1492 plakalı kapalı kasa minibüsün 3 kişi tarafından silah zoruyla kaçırıldığını ihbar etti.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri aracın gidebileceği noktaları tespit ederek, peşine düştü. Kısa süreli kovalamanın ardından minibüs Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi'nde bulunan Miraç apartmanı otoparkında ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan M.T.B. (17) ve Y.D. (17) gözaltına alınırken, araç içerisinde yapılan incelemelerde 3 de bıçak ele geçirildi.

Polis Vukuat Raporu’nda ise 33 yaşındaki C.A.’nın müşteki, 32 yaşındaki Ş.B. ile 17 yaşlarındaki Y.D. ve M.T.B.’nin şüpheli olarak yeraldıkları olayla ilgili şu bilgi verildi:

“04/12/2008 günü saat:21.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili müşteki 05/12/2008 günü alınan ifadesinde, sevk ve idaresindeki 34 VS 1492 plaka sayılı otosuna Ş. . ve tanımadığı dört şahıs ellerinde sopa ve bıçak ile bindiklerini, Ş. kendisine silah çekerek bana borcunu ne zaman vereceksin lan şerefsiz diyerek otodan inmesini söylediğini, arkada oturan iki şahsın inerek kendisini ellerinde bulunan bıçak ve sopa ile kovaladıklarını beyanla şikayette bulunmuş, görevlilerimizce yakalanan şüphelilerden yaşı küçük olan Y. D. ve M. B. isimli şahıslar Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, Ş. B. ise C.Savcısının talimatıyla göz altına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız