SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsün Çarptığı Çocuk Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

Minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk, 3 saatlik yaşam mücadelesine yenik düştü.. Bu arada, Malatya'da meydana gelen 12 ayrı trafik kazasında da, yaralanmalar ve maddi hasar meydana geldi.

KAZADAN 3 SAAT SONRA ÖLDÜ..
Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi Paşazade Caddesi'nde Yılmaz Işık yönetimindeki 44 KF 231 plakalı minibüs, aniden yola çıktığı belirtilen 7 yaşındaki Sevcan Demir adlı kız çocuğa çarparak ağır şekilde yaralanmasına yolaçtı. Saat 18.00 sıralarındaki kaza sırasında yaralanan Sevcan Demir, sürücü tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi. Küçük kızın saat 21.00 sıralarında kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, sürücünün gözaltına alındığı bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Malatya’dan Akçadağ Çatyol Kasabası yönüne gitmekte olan Arif Kayış yönetimindeki 44 HC 163 plakalı özel otomobil, yoldaki bir virajı alamayarak 3 metre derinliğindeki drenaj kanalına yuvarlandı. 02.00 sıralarında meydana gelen kazada araçta bulunan Haki Koyutürk ile Filiz Karaman ağır yaralandılar. Araç sürücüsünün alkollü olduğu bildirildi.

Sivas’tan Malatya’ya gelmekte olan İhsan Çelikok yönetimindeki 44 DL 656 plakalı kamyon Hekimhan ilçesi Dereköy mevkiindeki viraja hızlı girince devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Malatya-Elazığ karayolunun 13. kilometresinde Ziya Turan yönetimindeki 2443 YK 27 Fransız plakalı araç, Malatya’ya gelirken, karşı yönden gelen Cemal Karahan yönetimindeki 44 ED 525 plakalı araca çarptı. Araçlar hasar gördü.

Adıyaman yönünden Malatya yönüne gelen er Hasan Özer yönetimindeki askeri araç, önünde giden er Savaş Ateş yönetimindeki askeri aracı sollarken, Kamber Acilli yönetimindeki 44 EH 744 plakalı aracın yanı sıra solladığı askeri araca çarptı. Kazanın etkisiyle sürücüsünün kontrolu kaybettiği özel araç askeri araca çarptı ve özel araç sürücüsü ile aynı araçta bulunan Hüseyin Lale ve Döne Çelik yaralandılar.

Hekimhan’dan Kurşunlu kasabasına yönetimindeki plakasız çapa motoru ile gitmekte olan Bülent Erdal, yol üzerindeki kasisi farketmeyince, devrildi ve sürücünün ayağı kırıldı.

Gündüzbey Kasabası Kapuluk mevkiindeki viraja hızlı giren Mehmet Ali Şahintürk yönetimindeki 44 KR 543 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada araç ve direk hasar gördü.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Hüseyin İlbay yönetimindeki 44 AP 282 plakalı otomobil, Beylerderesi mevkiindeki viraja hızlı girince kaza yaptı. 23.40’daki kazada sürücünün hafif yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Suat Acar yönetimindeki 34 VC 3462 plakalı otomobil, Kapıkaya mevkiinde yolun ortasına düşmüş olan tampon parçasına çarpmamak için direksiyonu aniden sağa kırınca, mıcıra kapılan otomobil kontrolden çıktı ve karşı yönden gelen Sezai Canpolat yönetimindeki 21 Canpolat 002 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. 22.15 sıralarındaki kazada araçların hasar gördüğü belirtildi.

Erhaç Havaalanı yolundan Malatya yönüne gelmekte olan Necmettin Alpay yönetimindeki 35 V 6137 plakalı araç, Organize Sanayi kavşağındaki kırmızı ışıkta durmakta olan Tuncay Demir yönetimindeki 44 KC 509 plakalı kamyonete arkadan çarptı ve hasara yolaçtı.

Malatya-Elazığ karayolunun 32. kilometresinde Adnan Yiğit yönetimindeki 44 KT 051 plakalı araca, Erenli belediyesine ait Osman Avcı yönetimindeki 44 AY 009 plakalı aracın çarptığı, kazada özel araçta bulunan, sürücünün 23 yaşındaki kızı Tuğba Yiğit’in yaralandığı bildirildi.

Adıyaman’dan Malatya’ya gelmekte olan Lütfi Gezici yönetimindeki 44 EF 861 plakalı araç, Doğanşehir Suçatı mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek stablize yola girmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

1. Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde’de Nuri Boyraz yönetimindeki 44 FE 815 plakalı otomobile, arkadan gelmekte olan Nurcan Doğan yönetimindeki 44 EA 862 plakalı otomobil sollama yapmak isteyince çarptı. 22.00 sıralarındaki kazada iki araç da hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız