SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Minik Eller Pamuk Ellerle Buluşuyor'

0
Güncellendi - 2018-10-20 04:17:36
'Minik Eller Pamuk Ellerle Buluşuyor'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi bünyesinde kültürel etkinliklerde bulunan Müzik Çalışma Grubu öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Minik Eller Pamuk Ellerle Buluşuyor’ konseri söylenen şarkılar ve türkülerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle sosyal, sanatsal, kültürel, sportif ve eğitim hizmetlerini ilçe sakinleriyle buluşturan Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından kurulan Müzik Çalışma Grubu öğrencileri anlamlı bir etkinlikte huzurevi sakinlerini ağırladı.

Tamamı öğrencilerden oluşturulan Müzik Çalışma Grubu korosu tarafından sahnelenen ‘Minik Eller Pamuk Ellerle Buluşuyor’ konserine özel davetli olarak katılan huzurevi sakinleri, canlı müzik eşliğinde söylenen türkülerle doyumsuz bir gece yaşadılar.

Minikler tarafından seslendirilen birbirinden güzel türküler ve şarkılarla eğlenen yaşlılar, şarkılara zaman zaman eşlik etmeyi de ihmal etmediler. ‘Malatya Malatya’ türküsünü öğrencilerle hep birlikte söyleyen yaşlıların yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi.

Huzurevi sakinleri başta olmak üzere konseri izleyen katılımcılara müzik ziyafeti yaşatan öğrenciler, hem sahne performansları hem de yaşlılara yönelik bu duyarlı yaklaşımlarından dolayı katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandılar. Minikler konser bitiminde yanlarına gittikleri yaşlıların ellerini öpüp çeşitli hediyeler verdiler.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekteri Ahmet Berber yaptığı konuşmada; “Birçok alanda faaliyet göstermekteyiz. Öğrencilerimize derslerinde yardımcı eğitimler başta olmak üzere özel kurslar, programlar, seminerler ve birçok etkinlikle hayatın her alanında hemşerilerimizin yanında yer alıyoruz. Bizlere bu imkânı sunan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Konseri vatandaşlarla birlikte takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Büyüklerimiz bizden sadece saygı, sevgi ve ilgi bekliyorlar. Deneyim ve tecrübelerinden her daim yararlandığımız, örf, adet, kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımız toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Bizlere ve toplumumuza verdikleri emek ve mücadelenin haklı olarak karşılıklarını almak istiyorlar. Bizler de bu duyarlılığı çocuklarımıza aktarmalıyız. Yeşilyurt Kent Konseyimiz tarafından kurulan Müzik Çalışma Grubu korosunda ki minik öğrencilerimiz, huzur evinden gelen yaşlılarımıza unutulmaz bir gece yaşattılar. Yaşlılarımıza gösterdikleri bu büyük vefadan dolayı bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve hepsinin alınlarından öpüyorum .Bizlerde konseri izlerken duygulandık. Yaşlandığımızda nasıl bir ortamda yaşamak istiyorsak, yaşlılarımıza şimdiden o ortamı sağlamamız gerekmektedir. Bizler hizmetlerimizle insanlarımızın yüreklerinde ve kalplerinde yer edinmeyi ana hedef olarak belirleyen bir hizmet anlayışına sahibiz, başarıyla sürdürdüğümüz projelerle de vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir Yeşilyurt’ta yaşamasını sağlıyoruz.’Mutlu İnsanların Şehri: Yeşilyurt’ sloganımız doğrultusunda ilçemizde yaşayan bütün hemşerilerimizin mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşaması tek gayemizdir. Bugün ki konserimizde bu mutluluğu ve güzelliği yaşayan, miniklerin şarkılarıyla gönüllerince eğlenip keyifli anlar yaşayan yaşlılarımızın yaşadıkları mutluluk bizim için her şeyden değerlidir. ‘Minik Eller Pamuk Ellerle Buluşuyor’ konserini düzenleyen başta Yeşilyurt Kent Konseyimiz olmak üzere emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız