SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minik Öğrencilere Faydalı Uyarılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:19
Minik Öğrencilere Faydalı Uyarılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün okullarda öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında, 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu’nun minik öğrencilerine polislerin görevlerinin ne olduğu hakkında bilgiler verildi.

Toplum Destekli Polisler tarafından verilen bilgilerde; minik öğrencilerin tanımadığı kişilerden uzak durmaları gerektiği, yabancı kişilere kapıyı açmamaları, kayıp olunca neler yapmaları, ev adreslerini ve telefon numaralarının muhakkak ezberlemeleri gerektiği ve Alo 155 canlandırma ve oyunlarla anlatıldı.

Malatya Değerler eğitimi Projesi kapsamında Şubat-Mart ayı etkinliği olan "Hoşgörü Farklılıkları Kabul" konusunda polis memuru Adem Korkmaz minik öğrencilere konuşma yaptı. Korkmaz konuşmasında, her bireyin farklı özelliklerinin olduğunu bu özelliklere saygı ve hoşgörüyle yaklaşılması gerektiğini, bu farklı özelliklerin şişmanlık veya zayıflık, uzun veya kısa olmak, saçların kıvırcık olması, rengin kızıl olması, konuşmada kekemelik, gözlük kullanmak gibi birçok farklılıkların olabileceğini ifade etti. Korkmaz, birbirimizi farklılıklarımızla kabullenmemiz gerektiğini, farklı olmamızın dünyada sahip olduğumuz en büyük zenginlik olduğunu anlattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız