SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minik Yürekler Yasta

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Fındık Köyü'nde maganda kurşunu ile ölen çocuğun ailesini ve okulunu Kaymakam Cevdet Atay ziyaret etti.

Sünnet düğününde maganda kurşunu sıkılması sonucu Mesut Kubat (8) isimli çocuk ağır yaralanmış, yaralı olarak önce Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, durumunun ağır olması nedeniyle sevkedildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kurtarılamayarak ölmüştü.

Olay, Jandarma Vukuat Raporu'nda "10.10.2009 günü saat 15.45 sıralarında Doğanşehir-Polat J. Krk. K.lığına yapılan ihbarla; Fındık köyünde yapılan sünnet düğününde Elmalı köyünden gelen Z.D (Memet oğlu 1964 d.lu) tabanca ile havaya ateş etmesi sonucu evin balkonun altına isabet eden çekirdek sekmesi sonucu M.K (Sezai oğlu 2001 d.lu)’ın kafasından yaralanmıştır. Malatya Turgut Özal Tıp merkezine sevk edilen M.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Olay yeri inceleme biriminin olay mahallinde yaptığı araştırmada (5) adet boş kovan bulmuş, tabanca ele geçirilememiştir. Bilgi verilen C.Savcısının talimatıyla şüpheli Z.D gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır." bilgisiyle yeraldı.

Bu arada, maganda kurşunu sonucu hayatını kaybeden Mesut Kubat isimli çocuğun okulunda yas vardı. Doğanşehir ilçesi Fındık Köyü İlköğretim Okulu'nda arkadaşları Mesut'un maganda kurşunu sonunda ölmesine göz yaşı dökerken, olayı gören Mesut'un arkadaşı bir öğrenci, "Havaya ateş edilirken, bir kurşun balkona değidi. Sonra Mesut'un başına değince Mesut yere düştü. Bayıldı. Sonra hastaneye kaldırıldı"dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Fındık Köyü İlköğretim Okulu'nda Mesut'un sınıfını ziyarette tahtaya, "Silaha hayır. Mesut kardeşimizi çok özleyeceğiz" yazdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız