SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Miniklerin Şenliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:45:06
Miniklerin Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Okul Öncesi Eğitim Şenliği başladı.

Kanal boyundaki Nene Hatun Anaokulu önünden başlayan şenlik yürüyüşü Kapalı Çarşı üzerinde yapılan gösteriler ile devam etti. Davul zurna eşliğinde halk oyunları gösterisi yapan minik öğrenciler uzun uzun alkışlandı.

İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki gösterinden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Vali Vasip Şahin, okul öncesi eğitimin son yıllarda daha da öneminin ortaya çıktığına dikkat çekerek, “Bugün öğrencilerimiz 31 Mayıs 2013 Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak 14 Okulun etkinliği öncesinde davul zurna ile programa davet gerçekleştiriyorlar” diyerek, etkinliğe emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul Öncesi Eğitim Şenliği 21- 31 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Anaokullarının belirledikleri yer ve saatlerde kendi program faaliyetlerine gerçekleştirecek. Şenlik, 31 Mayıs 2013 Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak 14 Okulun katılacağı etkinlik ile sona erecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız