SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Minnet ve Saygıyla Anıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:55:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
 
Çakır, mesajında şunları söyledi; Ecdadımız tarafından tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 97. Yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu zafer, vatan topraklarını korumak için şaha kalkan bir milletin bağımsızlık aşkı uğruna ibret verici bir kahramanlık destanıdır. Konu vatan ve bağımsızlık olduğunda, gerisinin teferruat olduğunun en büyük ıspatıdır. Bu zafer, aynı vatanda yaşayanların tek bir vücut, tek bir beden olduğunun resmidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli, bağımsızlık ve özgürlüğün simgesidir. 
 
Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlıklarla kazandığı bu zaferin önemi gençlerimize ve gelecek nesillere yeterince anlatılmalı, gazi ve şehitlerimiz rahmetle, saygıyla, minnetle yadedilmelidir. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 97. Yıldönümü vesilesiyle  başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale şehitlerini ve  vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."
 
KONFERANS VERİLECEK
 

Malatya Belediyesi 2012 yılı Kültürel etkinlikleri kapsamında, Çanakkale Zaferi’nin 97. yıldönümü nedeniyle 17 Mart Cumartesi günü “Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Ruh” konulu bir konferans düzenlenecek.
 
Belediye Konferans Salonu’nda saat 19.30’da düzenlenecek “Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Ruh” konulu konferansa Gazeteci-Yazar Mustafa Armağan konuşmacı olarak katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız