SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minyatür Sergisi Düzenlenecek

A- A+ PAYLAŞ
 
Battalgazi Tanıtım Günleri kapsamında, Battalgazi ilçesindeki tarihi eserlerin minyatürleri Malatyapark AVM'de sergilenecek. 
 
22-28 Ağustos günleri arasında düzenlencek minyatür sergiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Memleket Havası adı verdiğimiz projemizin kapsamında Battalgazi Kaymakamlığı ve Battalgazi Belediyesinin desteklediği ilçemizin tarihi yerleri ve yöresel tatları ile buluşacakları tanıtım günlerinde, bu güzellikleri yeniden görme ve tanıma şansı elde edecekler. Türkiye'nin dördüncü büyük sarayı olan Kervansaray'dan, yılların hala dimdik ayakta tuttuğu Ulu Camisine, Kanlı Kümbet'inden Arslantepesi'ne kadar tarihe ev sahipliği yapan Battalgazi'nin minyatürleri, yöresel tınılardan oluşan Müzik Dinletileri, Ebru ve Hat Sanatları, Tablolarından oluşan Tanıtım Günlerimiz, 22-28 Ağustos tarihleri arasında Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Ana Fuaye alanında ziyaretçilerimizle buluşacak" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız