SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİP Toplantısı ESOB'da Yapıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki iş dünyasına hitap eden sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi ile oluşan Malatya İş Dünyası Platformu (MİP) toplantısını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB)'nin ev sahipliğinde yaptı.

ESOB Başkanı Şevket Keskin'in ev sahipliğinde yapılan Malatya İş Dünyası Platformu toplantısına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Altaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Gürsel Özbey, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Ömer Fatih Nalçacı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ile Malatya Organize Sanayi İşadamları Derneği, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) ve Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) temsilcileri katıldılar.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya'nın sorunlarının gündeme getirilmesi konusunda güzel bir birliktelik oluşturulduğunu söyleyerek, "Yüreğinize sağlık. Malatya'nın sorunlarını müşterek olarak tartışıyoruz. Bunu burada bırakmayıp, daha ileriye taşımamız gerekiyor. Hepimiz seçilerek sorumluluk almış kişileriz. Bu nedenle Malatya'ya hizmet etmek hepimizin asli görevi" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Bütün kurum başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya'nın sorunlarını bir nebzede olsa birlikte tartışıyoruz. Malatya'nın sorunlarını konuşmak ve sorunları çözüm noktalarına aktarmak için oluşturulan bu birlik ve beraberlikten dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra sesimizi daha gür bir şekilde çıkartmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız