SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mısır'daki Kanlı Olaylara Tepkiler...

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:29
Mısır'daki Kanlı Olaylara Tepkiler...
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Mısır'daki darbe yönetiminin sivil halka yönelik saldırılarına tepki gösterdi. 

Asiltürk, yaptığı yazılı açıklamada; “Milli görüş camiası olarak bu kanlı saldırıyı yapan cuntacıları bütün nefretimizle lanetliyoruz. Bu kara darbe, bu kanlı oyun Mısır halkına ve Mısır’ın geleceğine yapılmış bir ihanettir. Tarih bu ihaneti asla affetmeyecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, cuntacılar akıttıkları kanda boğulacaktır. Kendi vatandaşına kurşun sıkanlar, demokratik yolla alamadıklarını, tankla silahla almaya çalışanlar, er ya da geç bunun hesabını verecektir. Hesapları hem bu dünya hem de ahirette çok çetin olacaktır. Akıttıkları masumların kanlarında boğulacaklardır. Bir kez daha hatırlatıyorum, süngü ile iktidara gelebilirsiniz ama süngünün üzerinde oturamazsınız” dedi.

Asiltürk, bu oyunun Büyük Ortadoğu Projesi’nin bir oyunu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu oyun İslam ülkelerini bölüp parçalamak isteyen ırkçı emperyalizmin oyunudur. Ortadoğu’daki Müslüman ülkeler adım adım parçalanıyor. Bunun için her türlü mezhep farklılığı kışkırtılıyor, etnik farklılıklar tahrik ediliyor. İşbirlikçiler eliyle, coğrafyamız hızla büyük bir savaşın içine itiliyor.”

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız