SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mişmiş Park Girişinde Kaza: 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-06-20 04:27:44
Mişmiş Park Girişinde Kaza: 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park girişinde, 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Orduzu Pınarbaşı’ndan Malatya'ya merkeze gelen Ayhan Doğan idaresindeki 44 KR 298 plakalı otomobil, Elazığ istikametinden Malatya'ya gelmekte olan Kübra Coşkun yönetimindeki 44 EH 875 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yolun karşı şeridine geçen otomobiller seyir halindeki Halit Koçhan'ın kullandığı 44 HN 718 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücüler Kübra Coşkun, Ayhan Doğan ile otomobillerde bulunan Ebru Gülerce ve Kürşat Doğan yaralandı.

Yaralılar, Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Özel duruhan (7 yıl önce)
    O yol o kadar tehlikelı ki insanlar ne kadar dikkat etsede fayda etmez tekrar düzenleme yapılmalı gerekirse göbek yapılmalı piknik alanı yapmak değil güvenli ulasım lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • aytalam (7 yıl önce)
    çok tehlıkelı.acil bir çözümm gercekten.üniversite istikametinden merkeze gelen araçların tamamı normal seyrınde 90 -120 km hızla gelıyolar.tabıat parkına gitmek icin dönmek zorunda olan araclar uzunnca bir kuyruk oluyo.beklerken birr dert karsıya gecmek imkansız nerdeyse.hele birde sınav günlerine denk geldıysenız vay halinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Aynen katılıyorum.Pınarbaşı yoluna acil çözüm bulmak gerekir hele ki yaz geldi çok yoğun kullanılıyor. kaç kere kaza atlattık orda ve hergün kaza tehlikesi bulunmakta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (7 yıl önce)
    O yola acil bir çözüm bulmak lazım bu kaçıncı kaza kim ölmeliki önlem alınsın
    0
    0
    Yanıtla