SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mişmiş Park'ta Zara Rüzgarı

A- A+ PAYLAŞ

14. Malatya Fuarı ile Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde, Orduzu Pınarbaşı'ndaki Mişmiş Parkta ünlü sanatçılar Zara ve Fatih Kısaparmak bir konser verdi. Bu arada, festival kapsamında 194 çocuk da sünnet ettirildi.

MİŞMİŞ PARK KONSERİ..
Fuar ve festivalin 3. gecesindeki konser programının solistleri Fatih Kısaparmak, Zara ve İlhan İlbey'ydi. İlk olarak sahne alan İlhan İlbey'e, konserinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz plaket verdi.

Daha sonra konserine başlayan Fatih Kısaparmak, Elazığlı olduğunu, Malatya'yı da ikinci memleketi olarak gördüğünü, Malatya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Kısaparmak, kendisinin geçmişte Malatyaspor yönetimlerinden birinde de görev aldığını hatırlattı ve "ayağının uğurlu" olduğunu, Malatyaspor'un önümüzdeki sezon tekrar Süper Lige yükseleceğini söyledi. Konserini 23.30 gibi tamamlayan Kısaparmak'a Belediye Başkanı Cemal Akın plaket verdi.

Daha sonra sahneye Zara çıktı. Türk Halk Müziğinden Türk Sanat Müziğine geniş bir türkü-şarkı demeti sunan Zara, yaklaşık 00.45'e kadar devam eden konserini, "Bülbül" kasidesini okuyarak tamamladı.

Bu arada, Mişmiş Park 3. konserinin bir bölümünde CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da yeraldı. Aslanoğlu, Fatih Kısaparmak konserini protokol yerine Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın ile birlikte basın için ayrılan bölümde, basın mensupları ve vatandaşlarla birlikte dinledi. Aslanoğlu'nun ayrılmasından bir süre sonra, saat 23.30 gibi bu kez konser alanına AKP Milletvekili Münir Erkal geldi. Erkal'ın gelişi, konser görüntülerinin de yansıtıldığı ekrandan duyuruldu. Geç saatte gelen Erkal, Zara'nın programını izledi.

SÜNNET..
Bu arada Malatya Belediyesi tarafından, 14.Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen sünnet şöleni Mişmişpark fuar alanında yapıldı.

194 çocuğun sünnet olduğu şölene Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici, Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Malatya Belediyesi tarafından organize edilen Sünnet Şöleni kapsamında, çocukların Sağlık İl Müdürlüğü’nden onay alınarak uzman doktorlar ve sağlık memurları tarafından sünnet edildiği bildirildi.

Davul ve zurna eşliğinde şehir turuyla başlayan şölende sünnet olan çocuklar eğlence ve hediyelerin yanı sıra, Fuarcılık A.Ş. tarafından verilen öğlen yemeğine de katıldılar.

Sünnet olan çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Akın, böyle güzel günlerin devam etmesi temennisinde bulunarak, çocuklara ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Akın sünnet olan çocuklara çeyrek altın hediye edip, günün anısına çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

PROGRAM..

* 15 TEMMUZ 2006 CUMARTESİ
09.00 Atletizm Yarışları-Şehir Merkezi-Belediye Önü

10,00 2.Uluslararası Kayısı Sempozyumu -Şehir Merkezi Belediye Konferans Salonu

11,00 2.Ulusal Briç Şampiyonası-Şehir Merkezi Atatürk Spor Salonu

12,00 Sünnet Şöleni-Mişmiş Park Fuar Alanı -Sahil Yolu Sahne Önü

16,00 Plaj Voleybolu Turnuvası-Mişmiş Park Fuar Alanı-Açık Otopark Yanı

17,00 Çeşitli Ülkelerin Halk Dansları Gösterileri-Şehir Merkezi-Kapalı Çarşı Üstü

17.00-20.00 Paramotor Gösterileri Şehir Merkezi-Mişmiş Park Fuar Alanı

18,00 Sokak Basketbolu Turnuvası-Mişmiş Park Fuar Alanı-Açık Otopark Yanı

20,00 Briç Konferansı - Nafiz ZORLU Milli OyuncuŞehir Merkezi -Belediye Konferans Salonu

20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı-Sahil Yolu Sahnesi

20,00 KONSER VE GÖSTERİ PROGRAMI-Mişmiş Park Fuar Alanı-Fahri Kayahan Sahnesi
Sunucu: FATİH MÜHÜRDAR

20,10 Çeşitli Ülkelerin Halk Dansları Gösterileri

20,45 Havai Fişek Gösterileri

21,00 HAKAN ALTUN Konseri
GÜLAY Konseri

* 16 TEMMUZ 2006 PAZAR
10,00 2.Uluslararası Kayısı Sempozyumu -Şehir Merkezi Belediye Konferans Salonu

11,00 2.Ulusal Briç Şampiyonası-Şehir-Merkezi Atatürk Spor Salonu

16,00 Plaj Voleybolu Turnuvası-Mişmiş Park Fuar Alanı-Açık Otopark Yanı

17,00 Çeşitli Ülkelerin Halk Dansları Gösterileri-Şehir Merkezi-Belediye Önü

17.00-20.00 Paramotor Gösterileri-Şehir Merkezi - Mişmiş Park Fuar Alanı

18,00 Sokak Basketbolu Turnuvası-Mişmiş Park Fuar Alanı -Açık Otopark Yanı

20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı -Sahil Yolu Sahnesi

20,00 KONSER VE GÖSTERİ PROGRAMI-Mişmiş Park Fuar Alanı-Fahri Kayahan-Sahnesi
Sunucu: FATİH MÜHÜRDAR

20,10 Çeşitli Ülkelerin Halk Dansları Gösterileri

20,45 Havai Fişek Gösterileri

21,00 MURAT KEKİLLİ Konseri
CEYLAN Konseri"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız