SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mısri Şerbeti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi'nin Türk Edebiyatının önde gelen mutasavvıf şairlerinden Niyazi Mısri adına düzenlediği Niyazi Mısri Haftası kapsamında vatandaşlara çeşmede şerbet ikramı yapıldı.

Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu tarafından bu yıl ilk kez 17. yüzyıl Türk Edebiyatının önde gelen Mutasavvıf şairlerinden olan Niyazi Mısri için Niyazi Mısri Anma Haftası etkinlikleri vatandaşlara Nur Çeşmesi'nde şerbet ikramı ile başladı.

Niyazi Mısri Çalışma Grubu Başkanı Orhan Tuğrulca, "1 yıldan beri birtakım çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. bu yıl ilkkez Niyazi Mısrı Haftasını kutluyoruz. Bu yıl ilk kez şerbet ikramı yapıyoruz. Yarın mum dağıtımını yapacağız. 22 Mart'ta ise Niyazi Mısri ile ilgili bir konferans gerçekleştireceğiz. Bu etkinliklerin barışa vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Etkinlikte İnönü Caddesi üzerinden geçen vatandaşlara şerbet ikramı yapıldı. Vatandaşlar ikram için teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız