SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Misyon Odaklı Bir Parti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:42:58
A- A+ PAYLAŞ

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de kurucuları arasında yeraldığı Millet ve Adalet Partisi'nin İl Başkanı Tahir Toptaş, lider odaklı değil, misyon odaklı bir parti olduklarını söyledi. 

Malatya Valiliği önünde basın açıklaması yapan Toptaş, "Malatya il teşkilatını kurmuş bulunmaktayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023'te daha çok kalkınmış barış ve refah ülkesi bölgesel bir güç ve küresel etkinliği artırılmış bir Türkiye özlemi olan değişik fikir ve düşüncelerde olan siyaseti bir meslek olarak gören mesleklerinde zirveye çıkmış ve başarılı olmuş değerli kuruculardan oluşan Millet ve Adalet Partisini bugün itibari ile Malatya İl Teşkilat'ını kurmuş bulunmaktayız. Siyasete yeni bir anlayış ile başlıyoruz. Siyasi partiler gibi lider odaklı değil kadro ve misyon odaklı bir partidir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız