SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MİT Operasyonu Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:02:52
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, MİT'in CHP'yi zayıf, bazı siyasi partileri de güçlü göstermeye yönelik çalışmalarının olduğunu iddia etti. 

Ağbaba, CHP tarafından Malatya'da gerçekleştirilen ön seçim kapsamında Melekoğlulları Düğün Salonu'nda kurulan 1 Nolu Sandıkta oyunu kullandı.

CHP'de ön seçime giren tek MYK üyesi olan Ağbaba, "Benim ön seçime girmem normal. Partimiz için doğru bir şey. Diğer siyasi partilere de örnek olacak bir uygulama. Bizimkisi temayül değil, AKP ile karıştırmamak lazım. Onların ki çakma seçim. Sonucu açıklanmayan bir şeye seçim denemez. Bizde herkes özgürce propagandasını yapıyor ve oyunu kullanıyor" dedi.

"CHP'Yİ KAPATMAYA ONLARIN GÜCÜ YETMEZ"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapatılacağına ilişkin iddiaları da değerlendiren Ağbaba, "3-4 tane besleme, yandaş, haram ve manşetlerini hükümetin attığı bir medya grubu var. Burada bir kampanya başlatılmaya çalışıldı. Daha önce kucak kucağa oturdukları, 'ne istedin de vermedik?' dediği, geçen yıl Başbakan Yardımcısını Pensilvanya'ya gönderen hükümet, şimdi 'kendi yaratmış olduğu bir haine, bir örgüte' bizi yamamaya çalışıyor. O meşhur twitter fenomeni var, onunla ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Ama hepsi boş ve komedi. Nihai hedefleri CHP'yi kapatmak. Her türlü muhalefetten rahatsız olan birisinin Cumhuriyet Halk Partisi'nden rahatsız olmaması düşünülemez. Bu normal bir şey ama CHP'yi kapatmaya onların gücü yetemez. Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmaya ancak halkın gücü yeter. Halk da bugün görüyorsunuz yanımızda" ifadelerini kullandı. 

"MİT OPERASYONU VAR"

Ağbaba, CHP'nin zayıf gösterilmeye çalışıldığını ileri sürerek, şunları söyledi: "Bu durum, demokrasi kırıntılarının olmadığı ülkelerde olur. Böyle bir hazırlık ve çalışma olduğunu biliyoruz. MİT'in böyle bir çalışması var. Önümüzdeki süreçte göreceksiniz, MİT bizi zayıf düşürmeye, bizim dışımızdaki bazı partileri güçlü göstermeye çalışacak. Bunların hepsine hazırlıklıyız. Hepsini bekliyoruz. Hiç ismi sanı olmayan partileri baraj üzerinde göstermeye çalışıyorlar. Bunların hepsinin içerisinde MİT operasyonu var."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız